YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Mys 2011 #1 Hediye bölümüne birkaç hediye ekleyelim istedim. Önerileriniz değerlendirilir
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #91 çaldım bir yerden uçurtmayıvalla hediyeli forumlar yazdım çıktı aldım Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Ock 2012 #92 arz-ı hal yalnız bunlar aldığın forumun linkleriyle Upvote 0 Downvote
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #93 ben kopyaladım zatenörnek olsun diye Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Ock 2012 #95 Resimleri düzenledim Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. hiç bilgisayara almadan resmi transfer etmek için birebir bilginize Upvote 0 Downvote
Resimleri düzenledim Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. hiç bilgisayara almadan resmi transfer etmek için birebir bilginize
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #96 ben pek bilmiyorum,sadece hediyeli forumlar yazdım aldım Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Ock 2012 #97 Lazım olur mu bilmem ama ufak oldukları için ekledim Upvote 0 Downvote