YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Mys 2011 #1 Hediye bölümüne birkaç hediye ekleyelim istedim. Önerileriniz değerlendirilir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mys 2011 #71 Öyle cep telefonu mu olur ya ? Bozar bizi Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mys 2011 #73 Renklerin işi belli olmaz, güven olmaz renklere Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mys 2011 #74 Sen hele bi telefon eklede bozup bozmadığını görürüz Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mys 2011 #75 Bu telefonların png formatındaki resimlerini yukarıdaki mesaj yazıldığında hazırlamıştım ama eklemeyi unutmuştum Artık bu hediyelerimiz de mevcut: Bay Telefonu: 1000 Bayan Telefonu: 1500 Upvote 0 Downvote
Bu telefonların png formatındaki resimlerini yukarıdaki mesaj yazıldığında hazırlamıştım ama eklemeyi unutmuştum Artık bu hediyelerimiz de mevcut: Bay Telefonu: 1000 Bayan Telefonu: 1500
MeRciMeK V.I.P V.I.P 31 Mys 2011 #76 Bayanlara niden kazık olmuş ki Neyse onun parasını da baylar ödüyor, sorun yok Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mys 2011 #77 Hımm bak ya bu bilmeden kendimize kötülük olmuş. Ben eklerken bayanların birbirine hediye edeceklerini düşündüğüm için eklemiştim Upvote 0 Downvote
Hımm bak ya bu bilmeden kendimize kötülük olmuş. Ben eklerken bayanların birbirine hediye edeceklerini düşündüğüm için eklemiştim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mys 2011 #79 Ne yani telefon maneviyatsız mı ? Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 31 Mys 2011 #80 Ee yani şimdi hediye eden kişiye de bağlı diyerek olaydan sıyrılmaya çalışsam ben Upvote 0 Downvote