YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Mys 2011 #1 Hediye bölümüne birkaç hediye ekleyelim istedim. Önerileriniz değerlendirilir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mys 2011 #81 Fazla politik buldum cevabını Biliyosun bu tarz bana ait Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Hzr 2011 #85 Sistem üyelere kapalıymış. Artık üylerimiz de Market işlemlerinden yararlanabilir hediye gönderebilirler Upvote 0 Downvote
Sistem üyelere kapalıymış. Artık üylerimiz de Market işlemlerinden yararlanabilir hediye gönderebilirler
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Ock 2012 #89 Market için gif boyutlarını söylüyorum 35x35 px transparan (büyük resimi için - profildeki görünüm) ve aynı resmin 20x20 px küçük resmi Siz birini bulun ben diğerini ayarlarım Upvote 0 Downvote
Market için gif boyutlarını söylüyorum 35x35 px transparan (büyük resimi için - profildeki görünüm) ve aynı resmin 20x20 px küçük resmi Siz birini bulun ben diğerini ayarlarım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Ock 2012 #90 arz-ı hal dediki: uçurtma olabiliryoksa tabii Genişletmek için tıklayın... evet uçurtmada olmalı sonra bi deee pasta olmalı mumluuu Upvote 0 Downvote
arz-ı hal dediki: uçurtma olabiliryoksa tabii Genişletmek için tıklayın... evet uçurtmada olmalı sonra bi deee pasta olmalı mumluuu