YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Mys 2011 #1 Hediye bölümüne birkaç hediye ekleyelim istedim. Önerileriniz değerlendirilir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Mys 2011 #12 500 ile 1000 arasında değişen fiyatlar olacak Şimdi ayarlıyorum buradan da yayınlarım nelerin yeni eklendiğini.... Az sonra .... Upvote 0 Downvote
500 ile 1000 arasında değişen fiyatlar olacak Şimdi ayarlıyorum buradan da yayınlarım nelerin yeni eklendiğini.... Az sonra ....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Mys 2011 #13 Eklenen Yeni Hediyeler..... Gül: 1000 Güneş: 500 Kırmızı Araba: 1000 Laptop (Erkekler için): 500 Laptop (Kızlar için): 1000 Lolipop: 750 Pizza: 500 Ruj: 1000 Silgi: 750 Not: Bilindiği gibi bayanların kullandıkları ürünler piyasada biraz pahalıdır. Doğal olarak burada da birazcık pahalı Upvote 0 Downvote
Eklenen Yeni Hediyeler..... Gül: 1000 Güneş: 500 Kırmızı Araba: 1000 Laptop (Erkekler için): 500 Laptop (Kızlar için): 1000 Lolipop: 750 Pizza: 500 Ruj: 1000 Silgi: 750 Not: Bilindiği gibi bayanların kullandıkları ürünler piyasada biraz pahalıdır. Doğal olarak burada da birazcık pahalı
S She Özel Üye Özel üye 20 Mys 2011 #16 suna pek pahali . yeni hediyeler guzel olmus ozellikle gul hediyesi Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 20 Mys 2011 #17 İndirime girmez mi ... Güzeller ellerine sağlıkkk Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Mys 2011 #18 caglayagmur dediki: hani şöyle bir pizza olsa hayır demezdim yalnız market nasıl kullanılıyor ben çözemedim Genişletmek için tıklayın... Hemen buna da cevap vereyim. Çerezmarketteki hediyeler ücretlidir karşılığı ise Yani biriktirdiğiniz ile arkadaşlarınıza hediye gönderebiliyorsunuz... Nasıl yapılır? : * Navbardaki Market yazan linke tıklayın ve açılır menüden Market'i seçin. * Açılan sayfada en üstte Hediye Gönder linkine tıklayın. * Burada ilgili kutucuğa hediye vermek istediğiniz üyenin adını doğru olarak yazın, isterseniz hediye gönderme nedenini de yazabilirsiniz. * Göndermek istediğiniz hediyenin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve Purchase With yazan butona tıklayın Hediye gönderdiğiniz üyeye gönderilmek üzere otomatik olarak bir özel mesaj bildirimi oluşturulur, böylece hediye alan kişi durumdan haberdar olur Upvote 0 Downvote
caglayagmur dediki: hani şöyle bir pizza olsa hayır demezdim yalnız market nasıl kullanılıyor ben çözemedim Genişletmek için tıklayın... Hemen buna da cevap vereyim. Çerezmarketteki hediyeler ücretlidir karşılığı ise Yani biriktirdiğiniz ile arkadaşlarınıza hediye gönderebiliyorsunuz... Nasıl yapılır? : * Navbardaki Market yazan linke tıklayın ve açılır menüden Market'i seçin. * Açılan sayfada en üstte Hediye Gönder linkine tıklayın. * Burada ilgili kutucuğa hediye vermek istediğiniz üyenin adını doğru olarak yazın, isterseniz hediye gönderme nedenini de yazabilirsiniz. * Göndermek istediğiniz hediyenin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve Purchase With yazan butona tıklayın Hediye gönderdiğiniz üyeye gönderilmek üzere otomatik olarak bir özel mesaj bildirimi oluşturulur, böylece hediye alan kişi durumdan haberdar olur
AngeL Özel Üye Özel üye 20 Mys 2011 #20 birdaha dene canim oluyor ben denedim gayet guzel iyi bir sekilde gitti hediyelerim sahiblerini buldu Upvote 0 Downvote
birdaha dene canim oluyor ben denedim gayet guzel iyi bir sekilde gitti hediyelerim sahiblerini buldu