• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çerez Hediye Çeşitliliği

Hemen buna da cevap vereyim.

Çerezmarketteki hediyeler ücretlidir karşılığı ise ÇTL :) Yani biriktirdiğiniz ÇTL ile arkadaşlarınıza hediye gönderebiliyorsunuz...

Nasıl yapılır? :

* Navbardaki Market yazan linke tıklayın ve açılır menüden Market'i seçin.

* Açılan sayfada en üstte Hediye Gönder linkine tıklayın.

* Burada ilgili kutucuğa hediye vermek istediğiniz üyenin adını doğru olarak yazın, isterseniz hediye gönderme nedenini de yazabilirsiniz.

* Göndermek istediğiniz hediyenin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve Purchase With ÇTL yazan butona tıklayın :)

Hediye gönderdiğiniz üyeye gönderilmek üzere otomatik olarak bir özel mesaj bildirimi oluşturulur, böylece hediye alan kişi durumdan haberdar olur :)

Açıklama için teşekkürler gönderdim açıklama için bir kahve ama umarım ulaşmıştır. Bu arada pekte pahalı az indirim lütfen ben sizler kadar zengin değilimki :)

güzel görünüyor hediyeler..bu aralar cimrimiyim ne hiç hediye gönderesim yok...ayrıca bayan kaptopla erkek laptop arasında %100 oranında fiyat farklılığı var yuhh yani diyorum:)

Birkaç hediye daha...

Meyve Suyu, Fiyatı: 500 ÇTL
Saat, Fiyatı: 750 ÇTL
Uğur Böceği, Fiyatı: 1000 ÇTL
Pizza 2, Fiyatı: 500 ÇTL
Futbol Topu, Fiyatı: 500 ÇTL
Basketbol Topu, Fiyatı: 500 ÇTL
Kutlama Kartı, Fiyatı: 500 ÇTL
Asayiş mi desem ne desem :) Fiyatı: 500 ÇTL

Herşey olur da memleketimin fındığı olmaz olur mu :)

Çotanaklı Fındık, Fiyatı 250 ÇTL herkes yesin diye :D

Marketin en pahalı ürünü olması gerekirken değeri anlaşılsın diye en ucuza bu ürünü veriyoruz :P

Çokanaklı Fındık tam benlik duyrulur :) market bayagı geniş herşey var sanki de şu fiyatları hani indirsek az herkese göndermek isterim ben :) tamam çalışırım ama indirimde fena olmaz yani.

Geri