YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 19 Mys 2011 #1 Hediye bölümüne birkaç hediye ekleyelim istedim. Önerileriniz değerlendirilir
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2011 #41 Bi de markette nazarlık olsa fena olmazdı hani Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Mys 2011 #42 Zeynepe katılıyorum nazarlık lazım Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Mys 2011 #43 Nazarlığa bakayım iyi fikir Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Mys 2011 #44 caglayagmur dediki: Çokanaklı Fındık tam benlik duyrulur market bayagı geniş herşey var sanki de şu fiyatları hani indirsek az herkese göndermek isterim ben tamam çalışırım ama indirimde fena olmaz yani. Genişletmek için tıklayın... Marketimiz zarar edip iflas eder sonra bakınız bende de çok az kaldı Upvote 0 Downvote
caglayagmur dediki: Çokanaklı Fındık tam benlik duyrulur market bayagı geniş herşey var sanki de şu fiyatları hani indirsek az herkese göndermek isterim ben tamam çalışırım ama indirimde fena olmaz yani. Genişletmek için tıklayın... Marketimiz zarar edip iflas eder sonra bakınız bende de çok az kaldı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2011 #47 Nazarlığıda pahalı fiyattan koymuş yaa araba fiyatında nazarlık Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2011 #49 Neyseki param çok yoksa altından kalkamam bu hediyelerin Upvote 0 Downvote