Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2014 #2,792 Jandi_46 dediki: yok canım alışştım baya Genişletmek için tıklayın... sevindim yabancılık çekme )
Jandi_46 yağmur misalii 17 Şbt 2014 #2,793 yok kız azçıkda fransız kalıyorum ne yalan diyim sazan misali bir oraya bir buraya atlıyorumm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2014 #2,794 Jandi_46 dediki: yok kız azçıkda fransız kalıyorum ne yalan diyim sazan misali bir oraya bir buraya atlıyorumm Genişletmek için tıklayın... Oyunlara, konulara katılarak atarsın o fransızlığı Yoksa tanıyamazsın kimseyi Yani oraya buraya atlamaya devam et sorun yok yani doğrusunu yapıyorsun
Jandi_46 dediki: yok kız azçıkda fransız kalıyorum ne yalan diyim sazan misali bir oraya bir buraya atlıyorumm Genişletmek için tıklayın... Oyunlara, konulara katılarak atarsın o fransızlığı Yoksa tanıyamazsın kimseyi Yani oraya buraya atlamaya devam et sorun yok yani doğrusunu yapıyorsun
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 17 Şbt 2014 #2,795 Jandi_46 dediki: yok kız azçıkda fransız kalıyorum ne yalan diyim sazan misali bir oraya bir buraya atlıyorumm Genişletmek için tıklayın... Eğlenmeye çalışmak buna denir... Bazen hatlar karışır... Ama karışmayan tek şey burada dostluklar...
Jandi_46 dediki: yok kız azçıkda fransız kalıyorum ne yalan diyim sazan misali bir oraya bir buraya atlıyorumm Genişletmek için tıklayın... Eğlenmeye çalışmak buna denir... Bazen hatlar karışır... Ama karışmayan tek şey burada dostluklar...
Jandi_46 yağmur misalii 17 Şbt 2014 #2,796 zamanla her sorun kalkar bakalım zaman bize neler göstereçek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2014 #2,797 Jandi_46 dediki: zamanla her sorun kalkar bakalım zaman bize neler göstereçek Genişletmek için tıklayın... Sorun olarak düşünme derim keyfine bak alışırsın yakında
Jandi_46 dediki: zamanla her sorun kalkar bakalım zaman bize neler göstereçek Genişletmek için tıklayın... Sorun olarak düşünme derim keyfine bak alışırsın yakında
Jandi_46 yağmur misalii 17 Şbt 2014 #2,798 yok canım sorun olarak algılamıyorumda yabançı olunça sorun gibi geliyor ehh birazda alıngan ollunça