• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Sabah ders var 8de.
Uyursam uyanamam.
8de derse gidicem 5-5-30 gibi biter ve o saate kadar uyuklarım büyük ihtimal.
Vizeler yaklaşıyor ders çalışmam gerekiyor dinlemem gerekiyor. Derste uyumamam için de akşama kaar uyanık kalmalıyım.
Neden, hayırdır bu kadar uzun süre uyumayacaksınız

yuzunu soğuk su ile yıka şekersiz kahve iç boş kalma birseylerle uğraş ışık açık kalsın müzik aç ama calı parçalar dinle yatarken ki halini alma (mesela saçını topluyorsan açık kalsın, krem sürüyorsan bunu yapma...) tv izlemek bende uyku getirir sende etkisi ne olur bilemiyorum aklıma gelenler ve benim yaptıklarım bunlar =)
Sabahlamak kolay :)
Akşama kadar uyanık olmalıyım onu sormustum :)
3ü1aradanın içne türk kahvesi attım 2 kaşık
2si 1aada olaydı daha iyidi ama pek işe yaramadı bende
khve uyku yapıyor tam tersi suan uykum yok ama yarn sabaha lazım
soda gördğm nette ama kesin bi bilgi yok
Soda uyku açarmı kahvaltıdan snra limonlu falan içsem?

Hımmm sabahlamak kolay tabiki bende iki günde bir sabahladığım için bilirim. Özel bi çabam olmuyor ayakta kalmam için gün boyu . Eee ikisi bir arada iyi gelir dinç tutar :)

Hımmm sabahlamak kolay tabiki bende iki günde bir sabahladığım için bilirim. Özel bi çabam olmuyor ayakta kalmam için gün boyu . Eee ikisi bir arada iyi gelir dinç tutar :)
Şuan elimde mevcut değil.
3ü 1 arada var şekerli oldugu içinde türk kahvesi attm içine de pek faydası olcagnı sanmıyorum.
Kahve içince uykum geliyor benim.
Galiba kafein ters etki yapıyor bana.
Sürekli türk kahvesi içtiğimden kahve ve türlerine dirençli olabılırm

Sabahlamak kolay :)
Akşama kadar uyanık olmalıyım onu sormustum :)
3ü1aradanın içne türk kahvesi attım 2 kaşık
2si 1aada olaydı daha iyidi ama pek işe yaramadı bende
khve uyku yapıyor tam tersi suan uykum yok ama yarn sabaha lazım
soda gördğm nette ama kesin bi bilgi yok
Soda uyku açarmı kahvaltıdan snra limonlu falan içsem?

sabahlamak biraz sıkıntı :D güneşin doğmasına yakın oturma bile diyebilirim o ilk güneş ışıklarıyla insana tatlı bir uyku çöküyor :D balkona cama bir yerlere çık biraz öyle müzik dinle mesela

Soda iyi gelir onu bi deneyin,birde tv izlemeyin uyku getirir. Yerinizde üşümeyecek kadar sıcak olsun.

sabahlamak biraz sıkıntı :D güneşin doğmasına yakın oturma bile diyebilirim o ilk güneş ışıklarıyla insana tatlı bir uyku çöküyor :D balkona cama bir yerlere çık biraz öyle müzik dinle mesela
Benim için problem değil sabahlamak alışıgm zaten :D
Güneşin doğmasına yakın oturmama gbi bir luksum yok :D
çnkü derse gitcem malesef dışarı çıkcam ve eminim güneşli olmaz hava biraz soguk sabahları burası.
Ders çalıştıktan sonra müzk.. Hımm tüm çalıstıklarım gitsin diye güzel bir yöntem :D tşk ederm
hap kullanmaya baslıcam yakında az kaldı valla :D

Sıcak uyku yapar diye biliyorm ama :)
Bnde tam camı kapattydım soba duman kokusu çok kötü içeri doldu.
Soda inş iyi gelir
Sonbanın üzerine koydunmu lavaş ekmeği sıcacık olur hem yersin hemde açık olan pencereden dumanı kovarsın :)

Sobanın duman etmesi sıkıntılı dikkat et arkadaş .

Geri