yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Arl 2022 #131 ~~Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun". ~~
~~Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun". ~~
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Ock 2023 #133 Oradan bakınca neyimi qörebiliyorsun ki __İçimi ___Dışı ____Karakterimi _____Kişiliqimi ______Düşüncelerimi _______Hislerimi ________Sevqimi _________Nefretimi __________Deqerini ___________Kendini ____________Tenimi _____________Hayalimi ______________Renqimi _______________Sohbetimi ________________Alışkanlıqımı _________________Velhasıl? Hiçbirini. O yüzden qöremedigin hiçbirşey için önyargılı olma yesim434 Son düzenleme: 9 Ock 2023
Oradan bakınca neyimi qörebiliyorsun ki __İçimi ___Dışı ____Karakterimi _____Kişiliqimi ______Düşüncelerimi _______Hislerimi ________Sevqimi _________Nefretimi __________Deqerini ___________Kendini ____________Tenimi _____________Hayalimi ______________Renqimi _______________Sohbetimi ________________Alışkanlıqımı _________________Velhasıl? Hiçbirini. O yüzden qöremedigin hiçbirşey için önyargılı olma yesim434
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Ock 2023 #134 Her şeyle mücadele ettim ama senin yokluğunla mücadele etmek çok zor oldu BABA
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ock 2023 #135 Şöyle bir açıklama yapıp noktayı koymak istiyorum Dallar uçlara doğru gittikçe inceliyor, gecenin karanlığına karışarak son buluyordu....Teşekkürler
Şöyle bir açıklama yapıp noktayı koymak istiyorum Dallar uçlara doğru gittikçe inceliyor, gecenin karanlığına karışarak son buluyordu....Teşekkürler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Şbt 2023 #136 Zamanımı harcadığım insanları izliyorum. Emek verdiklerimi, El uzattıklarımı, Sarıldıklarım, Kucakladıklarımı, Taşıdıklarımı, Yaralarını sardıklarımı, Sesleri olduklarımı izliyorum.. İnsanı oynayan yalancıları izliyorum.
Zamanımı harcadığım insanları izliyorum. Emek verdiklerimi, El uzattıklarımı, Sarıldıklarım, Kucakladıklarımı, Taşıdıklarımı, Yaralarını sardıklarımı, Sesleri olduklarımı izliyorum.. İnsanı oynayan yalancıları izliyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Şbt 2023 #137 Nazlanacak kimsen olmayınca Anlatamadıklarını yüreğine Hapsedersin Ağırlığı Yüzüne Yansır ! Acıların Gözlerinden Akar Ama Halini Soranlara "İYİYİM " Dersin
Nazlanacak kimsen olmayınca Anlatamadıklarını yüreğine Hapsedersin Ağırlığı Yüzüne Yansır ! Acıların Gözlerinden Akar Ama Halini Soranlara "İYİYİM " Dersin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Şbt 2023 #138 Ne yazık ki kader gülmeyi çok gördü bana Tıpkı nar gibiyim, dışım tek parça ama içim paramparça
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Mrt 2023 #139 Çıkıp saatlerce dolaşmak istiyorum ben Yaaaa Ama kafam benimle gelmesin" Çünkü beni içindekiler yoruyor
Çıkıp saatlerce dolaşmak istiyorum ben Yaaaa Ama kafam benimle gelmesin" Çünkü beni içindekiler yoruyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Mrt 2023 #140 Değer vermek, var olmayan sevgiyi Bile var eder. Değer Vermemek ise en büyük sevgiyi Bile yok eder.