Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 31 Tem 2016 #11 kAşİf dediki: sorun değil eğer uygun görülürse tl olarakta verilen hesap numarasına para aktarabilirim..çerezforum birlikteliğini bir görsünler biz büyük bir aileyiz.. Genişletmek için tıklayın... Nakit olayına girmem abi. Riskli iş. lerle bile uğraşmak zor oluyor zaten.
kAşİf dediki: sorun değil eğer uygun görülürse tl olarakta verilen hesap numarasına para aktarabilirim..çerezforum birlikteliğini bir görsünler biz büyük bir aileyiz.. Genişletmek için tıklayın... Nakit olayına girmem abi. Riskli iş. lerle bile uğraşmak zor oluyor zaten.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 31 Tem 2016 #12 _KbraS_ dediki: yeni olduğum için konusunda fakirim. ama bendekilerinde hepsini alabilirsiniz Genişletmek için tıklayın... hakkında yanılmadığımı biliyordum sevgilerle tebrik ediyorum..
_KbraS_ dediki: yeni olduğum için konusunda fakirim. ama bendekilerinde hepsini alabilirsiniz Genişletmek için tıklayın... hakkında yanılmadığımı biliyordum sevgilerle tebrik ediyorum..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Tem 2016 #13 kAşİf dediki: sen çok iyi bir insansın gönülden tebrik ediyorum.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim @kaşif o senin iyiligin
kAşİf dediki: sen çok iyi bir insansın gönülden tebrik ediyorum.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim @kaşif o senin iyiligin
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 31 Tem 2016 #14 Sentinus dediki: yönetimsel değil tamamen gönüllülük esasına göre bir oluşum bu. Belirlenecek arkadaşa sen transfer yapabiliyorsun Genişletmek için tıklayın... Soru1) hangi arkadas? Soru2) nası devredicem bilmiyorum. Soru3) ne zaman? Bu sorulara yanıt istiyorum pls
Sentinus dediki: yönetimsel değil tamamen gönüllülük esasına göre bir oluşum bu. Belirlenecek arkadaşa sen transfer yapabiliyorsun Genişletmek için tıklayın... Soru1) hangi arkadas? Soru2) nası devredicem bilmiyorum. Soru3) ne zaman? Bu sorulara yanıt istiyorum pls
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 31 Tem 2016 #15 _KbraS_ dediki: Soru1) hangi arkadas? Soru2) nası devredicem bilmiyorum. Soru3) ne zaman? Bu sorulara yanıt istiyorum pls Genişletmek için tıklayın... 3 soru tek cevap yakın zamanda vericem hepsinin cevabını
_KbraS_ dediki: Soru1) hangi arkadas? Soru2) nası devredicem bilmiyorum. Soru3) ne zaman? Bu sorulara yanıt istiyorum pls Genişletmek için tıklayın... 3 soru tek cevap yakın zamanda vericem hepsinin cevabını
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Tem 2016 #17 Sentinus dediki: Eeee arkadaşlar kimde topluyoruz leri şimdi? Genişletmek için tıklayın... Fikir senden çıktıgına göre ler sende toplansın hocam
Sentinus dediki: Eeee arkadaşlar kimde topluyoruz leri şimdi? Genişletmek için tıklayın... Fikir senden çıktıgına göre ler sende toplansın hocam
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 31 Tem 2016 #18 TeBeSSüm dediki: Fikir senden çıktıgına göre ler sende toplansın hocam Genişletmek için tıklayın... daha önce 2 kere ben düzenledim. Sıramı savdım artık sanırım.
TeBeSSüm dediki: Fikir senden çıktıgına göre ler sende toplansın hocam Genişletmek için tıklayın... daha önce 2 kere ben düzenledim. Sıramı savdım artık sanırım.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 31 Tem 2016 #19 TeBeSSüm dediki: Fikir senden çıktıgına göre ler sende toplansın hocam Genişletmek için tıklayın... Seni sectim pikaçuuu
TeBeSSüm dediki: Fikir senden çıktıgına göre ler sende toplansın hocam Genişletmek için tıklayın... Seni sectim pikaçuuu
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Tem 2016 #20 Sentinus dediki: daha önce 2 kere ben düzenledim. Sıramı savdım artık sanırım. Genişletmek için tıklayın... O zaman sen belirle istersen @kaşif olabilir mesela
Sentinus dediki: daha önce 2 kere ben düzenledim. Sıramı savdım artık sanırım. Genişletmek için tıklayın... O zaman sen belirle istersen @kaşif olabilir mesela