• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Darüşşafaka Kurumu Yardım Kampanyası

Tamam o zaman herkese duyurulur. Ben topluyorum çtlleri. İsteyen istediği kadar gönderebilir arkadaşlar. Kısıtlama yok. Ve tamamen gönüllülük esasına göre hareket ediyoruz.

Evet arkadaşlar. Sizlerin oylarıyla belirlenen kurum Darüşşafaka olmuştur.

Ben çıtayı fazla tutmamak adına 100 TL yani 20.000 ÇTL olarak başlatıyorum konuyu. Üstüne çıkabilirsek ne mutlu bize. Ve sizlerden bir ricam var. Bu sefer ÇTL ler başka bir arkadaşımızda toplansın. Bu konu altına onuda belirtirsek gerekli transfer işlemleri ona göre yapılır..

Başka bir arkadaş seçmeye ihtiyaç yok bence. Olması gereken gibi yine sende olmalı ve sende olmasını isteyen biri olarak görevimi yerine getiriyorum sana aktarım yapıyorum saygılarımla.

Başka bir arkadaş seçmeye ihtiyaç yok bence. Olması gereken gibi yine sende olmalı ve sende olmasını isteyen biri olarak görevimi yerine getiriyorum sana aktarım yapıyorum saygılarımla.

Eyvallah hocam, eyvallah.

Anlatabildin yaptım, hepsini gönderdim.
Simdi biraz post kasayım forumda, o kazandıklarımın da hepsini gönderirim.

Eyvallah hocam. Darüşşafaka sizlere minnettar kalacaktır :)

Daha konu ilk konuşulmaya başladığında ÇTL lerimi gönderdim sana ben kardeşim. İşi bilenle yapmak en doğrusudur bence. Ki bizler güzel hayırlı bir olayın içinde olmak istiyoruz. Sen topla. ;)

Geri