• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Darüşşafaka Kurumu Yardım Kampanyası

Arkadaşlar dükkanda çok cazip ürünlerimiz olduğunu da unutmayın. :D

Ayrıca ÇTL karşılığını kişisel olarakta hesabınıza isteyebilir, ihtiyacınız için harcayabilir ya da bu tür bir kuruma bağışı kişisel olarak yapabilirsiniz...

Herkes elindekinin tümünü neredeyse vermiş bu konuda zorunluluk falan yok arkadaşlar. :)

yorumsuz ve çağlanın hatırlatmalarınıda dikkate alarak çtl nin 10 bin çtl olan bölümünü bağış yapıyorum ,çerezforumdada ekonomik hareket olsun ..:) diyerek bir kısmını ayırıyorum..

Bnm çtl m çok az..
Konuda açamıyorum. Son ana kadar biriktirmeye devam

yardım etme gibi bir zorunluluk yok hocam. Kendini kasma fazla hiç :)

Arkadaşlar dükkanda çok cazip ürünlerimiz olduğunu da unutmayın. :D

Ayrıca ÇTL karşılığını kişisel olarakta hesabınıza isteyebilir, ihtiyacınız için harcayabilir ya da bu tür bir kuruma bağışı kişisel olarak yapabilirsiniz...

Herkes elindekinin tümünü neredeyse vermiş bu konuda zorunluluk falan yok arkadaşlar. :)

Kesinlikle haklısın hocam. Tamamen gönüllülük esasına dayalı bir sistem bu. Sağ olsun arkadaşlar bütün mal varlıklarını yollamışlar.

yorumsuz ve çağlanın hatırlatmalarınıda dikkate alarak çtl nin 10 bin çtl olan bölümünü bağış yapıyorum ,çerezforumdada ekonomik hareket olsun ..:) diyerek bir kısmını ayırıyorum..

Eyvallah abi. Sağ olasın.

Arkadaşlar hedef 20.000 ÇTL yani 100 TL idi. Ama daha şimdiden 40.000 ÇTL yani 200 TL olu bakiyemiz.

Hem @YoRuMSuZ hocamızı zora sokmamak adına, hemde forum dükkanını kullanmamız için ben kampanyayı burada sonlamaktan yanayım. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizlere danışmadan hareket etmek istemem.

Geri