• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Darüşşafaka Kurumu Yardım Kampanyası

Zaten kampanya ayıp olur ben de katılayım olayına döndü, ama sosyal sorumluluk adına çok güzel bir sonuç.

Başlangıçta düşündüğüm format aslında herkes forumdan eğlenerek kazandıkları ile aldıkları küçük eşyaları, kitapları, takım formasını, atkısını, kupasını alıp fotoğraflarını yayınlaması şeklindeydi. İsteyen de tamamen gizli kalmak kaydı ile kendisi alacaktı. Nedense bireysel olarak ÇTL > TL karşılığını kimse istemedi.

Sosyal sorumluluk projeleri elbette çok güzel oldu bu duruma öncülük ettiğin için teşekkürler...

Zaten kampanya ayıp olur ben de katılayım olayına döndü, ama sosyal sorumluluk adına çok güzel bir sonuç.

Başlangıçta düşündüğüm format aslında herkes forumdan eğlenerek kazandıkları ile aldıkları küçük eşyaları, kitapları, takım formasını, atkısını, kupasını alıp fotoğraflarını yayınlaması şeklindeydi. İsteyen de tamamen gizli kalmak kaydı ile kendisi alacaktı. Nedense bireysel olarak ÇTL > TL karşılığını kimse istemedi.

Sosyal sorumluluk projeleri elbette çok güzel oldu bu duruma öncülük ettiğin için teşekkürler...

Eyvallah hocam sağ olasın.

bu dakikadan sonra biriktirdiğim çtl leri çerezforum hatırası olarak niteleyeceğim bir hediye alarak ebedileştirmeyi düşünüyorum..:)

Kampanyalara öncülük eden @Sentinus 'a an itibari ile 45.000 ÇTL karşılığı 225 TL ilettim. Yakın zamanda katkılarınız ihtiyacı olanlara ulaştırılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkürler. :)

Bundan sonra kişisel olarak ÇTL > TL karşılıklarının talep edilmesini, bu durumun gerekirse gizli kalacağının bilinmesini istiyoruz. :D

Ama eğlenceli tarafı ise yukarıda söylediğim gibi...
Başlangıçta düşündüğüm format aslında herkes forumdan eğlenerek kazandıkları ile aldıkları küçük eşyaları, kitapları, takım formasını, atkısını, kupasını alıp fotoğraflarını yayınlaması şeklindeydi.
şeklinde değerlendirilmesidir. :) MAKSAT EĞLENMEK. :)

Sizlerin destekleri ile 3. gerçekleşen bağış kampanyamız da böylelikle sona ermiş bulunuyor. Herkese katkılarından dolayı çok çok teşekkür ederim şahsım adına. İyi ki varsınız.

Ekte bağış dekontu mevcuttur. Herkesin özellikle görmesini isterim ki ahirette kimsenin hakkıyla uğraşmayayım :)

Birdaki de Lösev'e olsun lütfen. Tamam buda çok önemli ama bence sağlık konusu dahada önemli.

Yolluyorum hemen . Hayırlı olsun. Çerezforum ailesi olarak gurur duyuyorum herkesle.

fevkalade bir huzur hissettim çok teşekkürler sevgili @Sentinus ve yine ortamı en iyi şekilde sağlayan çok değerli çerez forum yönetimi..:) herkesin emeklerine sağlık..

Geri