Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 31 Tem 2016 #21 TeBeSSüm dediki: O zaman sen belirle istersen @kaşif olabilir mesela Genişletmek için tıklayın... Ortak karardan yanayım hep ben
TeBeSSüm dediki: O zaman sen belirle istersen @kaşif olabilir mesela Genişletmek için tıklayın... Ortak karardan yanayım hep ben
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Ags 2016 #22 _KbraS_ dediki: Seni sectim pikaçuuu Genişletmek için tıklayın... Oyuna kendini çok kaptırmıssın belli
_KbraS_ dediki: Seni sectim pikaçuuu Genişletmek için tıklayın... Oyuna kendini çok kaptırmıssın belli
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Ags 2016 #23 Siz kim topliyacak diye düşünürken hediyelerle lerim bitecek sonra görmedim, duymadim demeyin acele edin lütfen
Siz kim topliyacak diye düşünürken hediyelerle lerim bitecek sonra görmedim, duymadim demeyin acele edin lütfen
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 1 Ags 2016 #24 valla bu konuda bağışçıyım toplayacak kişi olarak adım geçmiş ,açıkcası ne yapılıyor nasıl yapılıyor bilmiyorum..
valla bu konuda bağışçıyım toplayacak kişi olarak adım geçmiş ,açıkcası ne yapılıyor nasıl yapılıyor bilmiyorum..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 1 Ags 2016 #26 aslında ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım sevgili @Sentinus ama işide bilene bırakmak gerek diyede düşünüyorum..
aslında ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım sevgili @Sentinus ama işide bilene bırakmak gerek diyede düşünüyorum..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Ags 2016 #27 Yapılacak fazla bir şey yok aslında. leri toplamak sadece gereken .
kardelenn Özel Üye Özel üye 1 Ags 2016 #28 Neden daha fazla toplamadim diye suan kizdim kendime. Napalim cok veren maldan, az veren candan verirmis kücük ama candan bi katkida benden
Neden daha fazla toplamadim diye suan kizdim kendime. Napalim cok veren maldan, az veren candan verirmis kücük ama candan bi katkida benden
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 1 Ags 2016 #29 kardelenn dediki: Neden daha fazla toplamadim diye suan kizdim kendime. Napalim cok veren maldan, az veren candan verirmis kücük ama candan bi katkida benden Genişletmek için tıklayın... burada iyi niyette çok önemli sevgili @kardelenn tebrik ediyorum..
kardelenn dediki: Neden daha fazla toplamadim diye suan kizdim kendime. Napalim cok veren maldan, az veren candan verirmis kücük ama candan bi katkida benden Genişletmek için tıklayın... burada iyi niyette çok önemli sevgili @kardelenn tebrik ediyorum..
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 1 Ags 2016 #30 TeBeSSüm dediki: Siz kim topliyacak diye düşünürken hediyelerle lerim bitecek sonra görmedim, duymadim demeyin acele edin lütfen Genişletmek için tıklayın... aaddsfsgs aynen ya
TeBeSSüm dediki: Siz kim topliyacak diye düşünürken hediyelerle lerim bitecek sonra görmedim, duymadim demeyin acele edin lütfen Genişletmek için tıklayın... aaddsfsgs aynen ya