arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Ock 2013 #61 nasıl yani,şimdi baştan anlat kırk defa anlattığım konu üzerine hala bu soruyu sormalarından nefret ediyorum
nasıl yani,şimdi baştan anlat kırk defa anlattığım konu üzerine hala bu soruyu sormalarından nefret ediyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Ock 2013 #62 yaren* dediki: bu cümlenin altına imzamı koyabilirmyim hayırsa hayırdır neden anlamsızca ısrar ederler bilmem Genişletmek için tıklayın... İşte kimileri kaprisli ya Mutlaka çok ısrar edeceksin falan. Sinir olduğum kaprisim yok yani. hayırsa=hayır
yaren* dediki: bu cümlenin altına imzamı koyabilirmyim hayırsa hayırdır neden anlamsızca ısrar ederler bilmem Genişletmek için tıklayın... İşte kimileri kaprisli ya Mutlaka çok ısrar edeceksin falan. Sinir olduğum kaprisim yok yani. hayırsa=hayır
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Ock 2013 #63 imza yetkin var mı? ayar oluyorum bu soruya sanane be sanane allah allah şirketin yetkilerini sanki işi gücü yok hepsi bana devredecekte
imza yetkin var mı? ayar oluyorum bu soruya sanane be sanane allah allah şirketin yetkilerini sanki işi gücü yok hepsi bana devredecekte
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 22 Ock 2013 #64 şu sıralar : ' Sende mi burada çalışıyorsun ? ' Sağolsun teyzeler tiksindirdi beni bu sorudan . E be kadın 1 yıldır çalışıyorum sen yeni üye olduysan ben neyapayım .
şu sıralar : ' Sende mi burada çalışıyorsun ? ' Sağolsun teyzeler tiksindirdi beni bu sorudan . E be kadın 1 yıldır çalışıyorum sen yeni üye olduysan ben neyapayım .
Esr3 Özel Üye Özel üye 23 Ock 2013 #66 "neden?" neden böyle yaptin? neden söyle yapmadin? neden neden nedeeeen?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Ock 2013 #68 Hala işe girmemiş olmamdan dolayı yakın çevremden sıkça gelen sorular fazlasıyla bıktırdı
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 25 Ock 2013 #69 Yazdığım paylaşımlardaki aşk sözlerini birilerine söylediğimi sanıp... kim bu şanslı ? demeleri