P Papatya V.I.P V.I.P 9 Ksm 2013 #81 Nerde çalışıyosun? Ne iş yapıyosun? Hangi okulda okudun. Bla bla bla.
mimaran Üye 9 Ksm 2013 #82 İç mimar mısın dış mimar mısın ?Meslek bırakma sebebim olacak HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İç mimar mısın dış mimar mısın ?Meslek bırakma sebebim olacak HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ksm 2013 #84 Eminmisin? Yok degilim diyeceğim olmayacak en sakin halimle evet diyorum tabi
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Ksm 2013 #85 Saçın boya mı ? Son günlerin popüler sorusu.. Neresi boyalı duruyor Allah aşkına, bildiğin siyah saç :/
Saçın boya mı ? Son günlerin popüler sorusu.. Neresi boyalı duruyor Allah aşkına, bildiğin siyah saç :/
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Ksm 2013 #86 Nasıl yediniz o iki golü .. Paşa paşa yedik üstüne de bir bardak soğuk su içtik sananeee
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ksm 2013 #88 Emekliliğe kaç yıl var sorusuna gıcık oldum bugün ya durun daha yaşımız nede emekli olacağım. Bu soruya cevap sanane olmalıydı ama neyse
Emekliliğe kaç yıl var sorusuna gıcık oldum bugün ya durun daha yaşımız nede emekli olacağım. Bu soruya cevap sanane olmalıydı ama neyse
dderya kOkOşŞ V.I.P 18 Ksm 2013 #89 evde de mi bu kadar sessizsin? her gün duyuyorum birisinden bu soruyu. evimdeki özel hayatımdan kime ne.. ne cevap verilir ki buna yaa...
evde de mi bu kadar sessizsin? her gün duyuyorum birisinden bu soruyu. evimdeki özel hayatımdan kime ne.. ne cevap verilir ki buna yaa...
mihrimah turquoise Özel üye 18 Ksm 2013 #90 dderya dediki: evde de mi bu kadar sessizsin? her gün duyuyorum birisinden bu soruyu. evimdeki özel hayatımdan kime ne.. ne cevap verilir ki buna yaa... Genişletmek için tıklayın... forumda aktifim hatta özel üyeyim deseydin ) dersler nasıl
dderya dediki: evde de mi bu kadar sessizsin? her gün duyuyorum birisinden bu soruyu. evimdeki özel hayatımdan kime ne.. ne cevap verilir ki buna yaa... Genişletmek için tıklayın... forumda aktifim hatta özel üyeyim deseydin ) dersler nasıl