Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:24 #18,391 eCeL dediki: Bu mevzu uzar Genişletmek için tıklayın... Hiç uzamaz gerçeklere de itiraz etmezsin diye düşünmekteyim
eCeL dediki: Bu mevzu uzar Genişletmek için tıklayın... Hiç uzamaz gerçeklere de itiraz etmezsin diye düşünmekteyim
Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:25 #18,393 Ne yaaa tek ben miyim FB li bu bir kumpaaaasssssssssssssssss
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye Cumartesi - 22:28 #18,394 Simurg dediki: Hiç uzamaz gerçeklere de itiraz etmezsin diye düşünmekteyim Genişletmek için tıklayın... Birbirimizin damarına basmayalim lütfe n
Simurg dediki: Hiç uzamaz gerçeklere de itiraz etmezsin diye düşünmekteyim Genişletmek için tıklayın... Birbirimizin damarına basmayalim lütfe n
Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:30 #18,395 Ben gerçekçiyim geçmiş istatistiklere bakarım kalbim değil mantığım konuşuyor burada
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye Cumartesi - 22:32 #18,396 Simurg dediki: Ben gerçekçiyim geçmiş istatistiklere bakarım kalbim değil mantığım konuşuyor burada Genişletmek için tıklayın... Gerçekler acıdır geçmiş istatistiklere bak tabi de FB yide bı yokla derim
Simurg dediki: Ben gerçekçiyim geçmiş istatistiklere bakarım kalbim değil mantığım konuşuyor burada Genişletmek için tıklayın... Gerçekler acıdır geçmiş istatistiklere bak tabi de FB yide bı yokla derim
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye Cumartesi - 22:36 #18,398 Simurg dediki: Bu konuda detaylı bir konu hazırlayacağım FB Genişletmek için tıklayın... Üzme beni üzerim seni
Simurg dediki: Bu konuda detaylı bir konu hazırlayacağım FB Genişletmek için tıklayın... Üzme beni üzerim seni
Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:37 #18,399 eCeL dediki: Üzme beni üzerim seni Genişletmek için tıklayın... İstatistikler acıdır, acıtır FB