eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye Cumartesi - 22:39 #18,403 Simurg dediki: Demekle olsa keşke FB Genişletmek için tıklayın... Tartismayacagim
Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:40 #18,404 eCeL dediki: Tartismayacagim Genişletmek için tıklayın... Yarı yolda kalacağını bilen uzakgörüşlü biri olman çok mutlu etti beni FB
eCeL dediki: Tartismayacagim Genişletmek için tıklayın... Yarı yolda kalacağını bilen uzakgörüşlü biri olman çok mutlu etti beni FB
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye Cumartesi - 22:42 #18,405 Simurg dediki: Yarı yolda kalacağını bilen uzakgörüşlü biri olman çok mutlu etti beni FB Genişletmek için tıklayın... Ben yarı yolda kalmam şikeci seni
Simurg dediki: Yarı yolda kalacağını bilen uzakgörüşlü biri olman çok mutlu etti beni FB Genişletmek için tıklayın... Ben yarı yolda kalmam şikeci seni
Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:42 #18,406 eCeL dediki: Ben yarı yolda kalmam şikeci seni Genişletmek için tıklayın... Ağır suçlama, seni mahkemeye vericim FB
eCeL dediki: Ben yarı yolda kalmam şikeci seni Genişletmek için tıklayın... Ağır suçlama, seni mahkemeye vericim FB
Simurg 😉 Özel üye Cumartesi - 22:56 #18,410 Ama gerçekten ilginç herkesin bjk li olması ya bi tuhaflık var bu işte.. neredeyse ben de bjk li olacağım dermişim
Ama gerçekten ilginç herkesin bjk li olması ya bi tuhaflık var bu işte.. neredeyse ben de bjk li olacağım dermişim