Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Hzr 2012 #61 berenn dediki: @Çağlayağmur bende malasef çok becerikli değilim makarna yaptım Genişletmek için tıklayın... Olmazsa olmazımdır makarna @berenn ellerine sağlık canım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
berenn dediki: @Çağlayağmur bende malasef çok becerikli değilim makarna yaptım Genişletmek için tıklayın... Olmazsa olmazımdır makarna @berenn ellerine sağlık canım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Hzr 2012 #62 Çağlayağmur dediki: Olmazsa olmazımdır makarna @berenn ellerine sağlık canım Genişletmek için tıklayın... Makarnaya bayılırdım dün ilk defa makarna yediğime pişman oldum çünkü abarttım Arkadaşlara yamıştım Mantı makarna onlar gidincede yedim ben Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: Olmazsa olmazımdır makarna @berenn ellerine sağlık canım Genişletmek için tıklayın... Makarnaya bayılırdım dün ilk defa makarna yediğime pişman oldum çünkü abarttım Arkadaşlara yamıştım Mantı makarna onlar gidincede yedim ben
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 9 Hzr 2012 #63 Tereyağlı Muhlama .. Mevsim Salata .. daha demin yaptım soğusun yicez
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Hzr 2012 #64 ZeyNoO dediki: Makarnaya bayılırdım dün ilk defa makarna yediğime pişman oldum çünkü abarttım Arkadaşlara yamıştım Mantı makarna onlar gidincede yedim ben Genişletmek için tıklayın... Bende abartırım her yediğimde en az 2 tabak
ZeyNoO dediki: Makarnaya bayılırdım dün ilk defa makarna yediğime pişman oldum çünkü abarttım Arkadaşlara yamıştım Mantı makarna onlar gidincede yedim ben Genişletmek için tıklayın... Bende abartırım her yediğimde en az 2 tabak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Hzr 2012 #65 berenn dediki: Bende abartırım her yediğimde en az 2 tabak Genişletmek için tıklayın... Demek ki tek Makarna hastası ben değilmişim sevindim buna
berenn dediki: Bende abartırım her yediğimde en az 2 tabak Genişletmek için tıklayın... Demek ki tek Makarna hastası ben değilmişim sevindim buna
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Hzr 2012 #66 makarnaya hiç hayır diyemeyenlerdenim helede sebzeli olursa süper oluyor pc-x kardeş ellerine sağlık muhlamada çok güzel olur
makarnaya hiç hayır diyemeyenlerdenim helede sebzeli olursa süper oluyor pc-x kardeş ellerine sağlık muhlamada çok güzel olur
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 9 Hzr 2012 #68 annemin pişirdiklerini ısıtırım genelde (annem evde yoksa yada yorgunsa yemek pişiririm )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Hzr 2012 #69 galiba makarnaydı eğer annem biraz daha gelmezse bugün menemen yapmıs olucam
Safir Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2012 #70 Çağlayağmur dediki: Safirim harikasın mönü çok güzel ah keşke olaydım yerdik birlikte; ellerine sağlık. Ben o kadar hamarat değilim. patates salatası soguk çorba ile geçiştirdim Genişletmek için tıklayın... Ne demek güzelim, yemek bahane muhabbet şahane olurdu ; Ustalar da var diye yapmışım da yapmışım, 3 gün yedik Bugün ziyan etmeden bitirebildik elhamdülillah.
Çağlayağmur dediki: Safirim harikasın mönü çok güzel ah keşke olaydım yerdik birlikte; ellerine sağlık. Ben o kadar hamarat değilim. patates salatası soguk çorba ile geçiştirdim Genişletmek için tıklayın... Ne demek güzelim, yemek bahane muhabbet şahane olurdu ; Ustalar da var diye yapmışım da yapmışım, 3 gün yedik Bugün ziyan etmeden bitirebildik elhamdülillah.