Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Hzr 2012 #71 Kesinlikle katılıyorum Safirim senle muhabbet her zaman çok güzel Yemege gelince bugun elimi hiç birşeye sürmüyorum Tembelim.(tembellik değilde bugün bana birşey yaptırmazlar sabah beri arayan arayana)
Kesinlikle katılıyorum Safirim senle muhabbet her zaman çok güzel Yemege gelince bugun elimi hiç birşeye sürmüyorum Tembelim.(tembellik değilde bugün bana birşey yaptırmazlar sabah beri arayan arayana)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Hzr 2012 #74 Daha yapmadım yemek en sonkileri yazmıştım ama yapıcam bugün Taze Fasulye ve Arpa Şehriyeli Pilav
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2012 #76 En son patatesli patlıcan yemeği ile makarna yapmıştım Bugün babama kuru fasulye yaptırdım ama yaptıktan sonra kaçtı dışarı pilavıda ben yapıcam
En son patatesli patlıcan yemeği ile makarna yapmıştım Bugün babama kuru fasulye yaptırdım ama yaptıktan sonra kaçtı dışarı pilavıda ben yapıcam
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Hzr 2012 #78 Şu baş dönmem geçerse Biber Dolması yapıcam inşallah Yoksa bu akşam herkes aç kalabilir