RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Hzr 2012 #81 İkinokta.. dediki: Köfte ve patates.. Genişletmek için tıklayın... sen mi yaptın valla bravo benim mutfakta tek yapabildiğim ekmeğin arasına peynir sıkmak )
İkinokta.. dediki: Köfte ve patates.. Genişletmek için tıklayın... sen mi yaptın valla bravo benim mutfakta tek yapabildiğim ekmeğin arasına peynir sıkmak )
İki nokta Üstat 20 Hzr 2012 #82 RUZG4R dediki: sen mi yaptın valla bravo benim mutfakta tek yapabildiğim ekmeğin arasına peynir sıkmak ) Genişletmek için tıklayın... Evet ben yaptım.. Bundan daha zorunuda yaptığımdan kolay geliyor bana..
RUZG4R dediki: sen mi yaptın valla bravo benim mutfakta tek yapabildiğim ekmeğin arasına peynir sıkmak ) Genişletmek için tıklayın... Evet ben yaptım.. Bundan daha zorunuda yaptığımdan kolay geliyor bana..
P Papatya V.I.P V.I.P 16 Ekm 2012 #84 Staj başladığından beri hiç bi şeye zamanım yok... En son ezogelin çorbası yapmıştım...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ksm 2012 #87 Bana uymayan bir saat olmasına ragmen kahvaltıdan kaltım ezber bozmayamı başladım ne
felsefe_mi ...!... Özel üye 19 Ksm 2012 #88 Çiğköfte.. Ya fark ettim 1 haftadır yemek yapmıyorum ayıb bana
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Ksm 2012 #89 Soya ve Portakal Suyunda Marine Edilmiş Tofu (tabi sallıyorum bunun ne olduğu konusunda fikrim bile yok )
Soya ve Portakal Suyunda Marine Edilmiş Tofu (tabi sallıyorum bunun ne olduğu konusunda fikrim bile yok )
MeRciMeK V.I.P V.I.P 19 Ksm 2012 #90 Az önce susamlı simit kurabiye yaptımm yemek sonuçta bi bakıma oda