aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #51 Yerine ulaşmıştır yaren @RUZG4R yaren* nin fotoğrafını görmedin herhalde
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #52 ulaştı ulaştı rüyalarında görer artık beni.. güzelliğime baksana helee oyy maşallah bana çok güzelimm bee
ulaştı ulaştı rüyalarında görer artık beni.. güzelliğime baksana helee oyy maşallah bana çok güzelimm bee
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #54 aslann dediki: Yerine ulaşmıştır yaren @RUZG4R yaren* nin fotoğrafını görmedin herhalde Genişletmek için tıklayın... yaren* dediki: ulaştı ulaştı rüyalarında görer artık beni.. güzelliğime baksana helee oyy maşallah bana çok güzelimm bee Genişletmek için tıklayın... Haha Ben kanatları siyah olanları seviyorum..masumiyet bana göre değil
aslann dediki: Yerine ulaşmıştır yaren @RUZG4R yaren* nin fotoğrafını görmedin herhalde Genişletmek için tıklayın... yaren* dediki: ulaştı ulaştı rüyalarında görer artık beni.. güzelliğime baksana helee oyy maşallah bana çok güzelimm bee Genişletmek için tıklayın... Haha Ben kanatları siyah olanları seviyorum..masumiyet bana göre değil
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #55 RUZG4R dediki: Haha Ben kanatları siyah olanları seviyorum..masumiyet bana göre değil Genişletmek için tıklayın... Abi fenasın haa Biz dün ne konuşuyorduk günahlardan kurtulmak falan diyorduk.Şeytan senle çok uğraşıyor
RUZG4R dediki: Haha Ben kanatları siyah olanları seviyorum..masumiyet bana göre değil Genişletmek için tıklayın... Abi fenasın haa Biz dün ne konuşuyorduk günahlardan kurtulmak falan diyorduk.Şeytan senle çok uğraşıyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #56 RUZG4R dediki: Haha Ben kanatları siyah olanları seviyorum..masumiyet bana göre değil Genişletmek için tıklayın... ben boşamı diyorum seni kurtarmaya bir ben yetmem diye aslann dediki: Abi fenasın haa Biz dün ne konuşuyorduk günahlardan kurtulmak falan diyorduk.Şeytan senle çok uğraşıyor Genişletmek için tıklayın... şu noktadan sonra kimin kimle uğraştığı tartışılır @aslann Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: Haha Ben kanatları siyah olanları seviyorum..masumiyet bana göre değil Genişletmek için tıklayın... ben boşamı diyorum seni kurtarmaya bir ben yetmem diye aslann dediki: Abi fenasın haa Biz dün ne konuşuyorduk günahlardan kurtulmak falan diyorduk.Şeytan senle çok uğraşıyor Genişletmek için tıklayın... şu noktadan sonra kimin kimle uğraştığı tartışılır @aslann
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Tem 2013 #57 aslann dediki: Abi fenasın haa Biz dün ne konuşuyorduk günahlardan kurtulmak falan diyorduk.Şeytan senle çok uğraşıyor Genişletmek için tıklayın... yaren* dediki: ben boşamı diyorum seni kurtarmaya bir ben yetmem diye Genişletmek için tıklayın... Ne edeyim doğa mı inkar mı edeyim
aslann dediki: Abi fenasın haa Biz dün ne konuşuyorduk günahlardan kurtulmak falan diyorduk.Şeytan senle çok uğraşıyor Genişletmek için tıklayın... yaren* dediki: ben boşamı diyorum seni kurtarmaya bir ben yetmem diye Genişletmek için tıklayın... Ne edeyim doğa mı inkar mı edeyim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Tem 2013 #58 RUZG4R dediki: Ne edeyim doğa mı inkar mı edeyim Genişletmek için tıklayın... etme canıım biz sadece yardım etmek istiyoruz hepsi bu
RUZG4R dediki: Ne edeyim doğa mı inkar mı edeyim Genişletmek için tıklayın... etme canıım biz sadece yardım etmek istiyoruz hepsi bu