yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #31 Allah hayrını versin ecel oruç oruç çarptıracanmı @RUZG4R 'ı
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #32 yaren* dediki: ahha paşamda yetişti kurtuldun @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... Öğle deme 3 lesek mi Rüzgara 1 dua edecek olan daha yok mu Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
yaren* dediki: ahha paşamda yetişti kurtuldun @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... Öğle deme 3 lesek mi Rüzgara 1 dua edecek olan daha yok mu
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #33 Ecel tam rüzgar günahlarından kurtulmak isterken oldu mu şimdi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #34 ecelin rüzgara kastı var anladım ben onu
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #35 aslann dediki: Abim tamam senin duayı koyacağım hatim duasına Ama azcık sende et =) Genişletmek için tıklayın... Eyvallah kardeşim eCeL dediki: Ramazandan sonra bu masa sizin cırıng cırıng ve Bu şarkı eşliğinde Genişletmek için tıklayın... tamda ahmet kaya dinliyordum hee @eCeL sen sakın gitme bir yere hep forumda kal an itibari ile sıkı takipçinim yalnız bunu başka sayfada konuşalım çarpılacağız yaren* dediki: ahha paşamda yetişti kurtuldun @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... siz olmasanız ben ne yapardım
aslann dediki: Abim tamam senin duayı koyacağım hatim duasına Ama azcık sende et =) Genişletmek için tıklayın... Eyvallah kardeşim eCeL dediki: Ramazandan sonra bu masa sizin cırıng cırıng ve Bu şarkı eşliğinde Genişletmek için tıklayın... tamda ahmet kaya dinliyordum hee @eCeL sen sakın gitme bir yere hep forumda kal an itibari ile sıkı takipçinim yalnız bunu başka sayfada konuşalım çarpılacağız yaren* dediki: ahha paşamda yetişti kurtuldun @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... siz olmasanız ben ne yapardım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #36 yaren* dediki: ecelin rüzgara kastı var anladım ben onu Genişletmek için tıklayın... Rakıları denize attık mı tamam Başka güzel balık resmi bulamadı belki
yaren* dediki: ecelin rüzgara kastı var anladım ben onu Genişletmek için tıklayın... Rakıları denize attık mı tamam Başka güzel balık resmi bulamadı belki
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #37 RUZG4R dediki: siz olmasanız ben ne yapardım Genişletmek için tıklayın... ben hiç sana kıyarmıyım oyyyy
RUZG4R dediki: siz olmasanız ben ne yapardım Genişletmek için tıklayın... ben hiç sana kıyarmıyım oyyyy
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #38 yaren* dediki: ben hiç sana kıyarmıyım oyyyy Genişletmek için tıklayın... Kıyarsın tabi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #39 RUZG4R dediki: Kıyarsın tabi Genişletmek için tıklayın... yok bee oruçta dokunmam amaa bayram sonrası için söz veremem
RUZG4R dediki: Kıyarsın tabi Genişletmek için tıklayın... yok bee oruçta dokunmam amaa bayram sonrası için söz veremem
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #40 yaren* dediki: yok bee oruçta dokunmam amaa bayram sonrası için söz veremem Genişletmek için tıklayın... zalim
yaren* dediki: yok bee oruçta dokunmam amaa bayram sonrası için söz veremem Genişletmek için tıklayın... zalim