yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #21 RUZG4R dediki: Dur ya .. Ramazandan sonra bana çok dua et oldumu Genişletmek için tıklayın... oyy ni dimekk hatim bile indiririm sen iste
RUZG4R dediki: Dur ya .. Ramazandan sonra bana çok dua et oldumu Genişletmek için tıklayın... oyy ni dimekk hatim bile indiririm sen iste
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #22 yaren* dediki: oyy ni dimekk hatim bile indiririm sen iste Genişletmek için tıklayın... Anlaştık
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #23 RUZG4R dediki: Anlaştık Genişletmek için tıklayın... anlaştıktaaa dua içeriği ne olacak onu kestirmedim bak şimdi.. söyle ne istiyon
RUZG4R dediki: Anlaştık Genişletmek için tıklayın... anlaştıktaaa dua içeriği ne olacak onu kestirmedim bak şimdi.. söyle ne istiyon
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #24 yaren* dediki: anlaştıktaaa dua içeriği ne olacak onu kestirmedim bak şimdi.. söyle ne istiyon Genişletmek için tıklayın... Günahlarım af olsun
yaren* dediki: anlaştıktaaa dua içeriği ne olacak onu kestirmedim bak şimdi.. söyle ne istiyon Genişletmek için tıklayın... Günahlarım af olsun
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #25 RUZG4R dediki: Günahlarım af olsun Genişletmek için tıklayın... bu iş için ben yetmeyebilirim bak demedi deme
RUZG4R dediki: Günahlarım af olsun Genişletmek için tıklayın... bu iş için ben yetmeyebilirim bak demedi deme
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Tem 2013 #26 yaren* dediki: bu iş için ben yetmeyebilirim bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... haha bak yaaa
yaren* dediki: bu iş için ben yetmeyebilirim bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... haha bak yaaa
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #27 RUZG4R dediki: Günahlarım af olsun Genişletmek için tıklayın... Abim tamam senin duayı koyacağım hatim duasına Ama azcık sende et =)
RUZG4R dediki: Günahlarım af olsun Genişletmek için tıklayın... Abim tamam senin duayı koyacağım hatim duasına Ama azcık sende et =)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #28 RUZG4R dediki: haha bak yaaa Genişletmek için tıklayın... işimi garantiye almalıyım senin diline düşmek var işin sonunda cübbeli hocadan yardımmı alsam ne
RUZG4R dediki: haha bak yaaa Genişletmek için tıklayın... işimi garantiye almalıyım senin diline düşmek var işin sonunda cübbeli hocadan yardımmı alsam ne
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 24 Tem 2013 #29 Ramazandan sonra bu masa sizin cırıng cırıng ve Bu şarkı eşliğinde
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Tem 2013 #30 aslann dediki: Abim tamam senin duayı koyacağım hatim duasına Ama azcık sende et =) Genişletmek için tıklayın... ahha paşamda yetişti kurtuldun @RUZG4R Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: Abim tamam senin duayı koyacağım hatim duasına Ama azcık sende et =) Genişletmek için tıklayın... ahha paşamda yetişti kurtuldun @RUZG4R