Forum Sisteminde Yenilikler

Sistemi artık gönül rahatlığıyla test edebilirsiniz arkadaşlar. Eski üyelerimiz kendi kullanıcı adları ile giriş yapabilirler...

Bir yenilikten daha bahsedelim. Kesin olmamkla birlikte hem cep telefonları hem de masaüstü tarayıcıalr için bildirimler aktif olacak. Şimdilik konuyla ilgili resmi site üzerinden daha iyi anlamanız için resim ekliyorum.

Tabi bu özelliği kullanabilmek için size küçük bir pencerede onay verip vermediğiniz sorulacak. Kabul edilmesi durumunda cep telefonunuzda sizin için olan bildirimler gösterilecek.

Bu özelliği test sayfamızda test edemiyoruz maalesef, lisanslı domain ve https güvenlik özelliği gerektiriyor. :)

Eklediğim resimler ok büyük neden sayfaya sığmadı gibi düşünceleri bırakın artık. Resimleri köşelerinden tutarark istediğiniz boyuta getirin hepsi bu. :)

Resmi boyutlandırın (isterseniz piksellerini bile girebilirsiniz), alt yazı ekleyin, link verin sağa-sola yaslayın. Artık resimlerle istediğiniz şekilde oynayabilirsiniz.

Yeni Beğeni Sistemi

Arkadaşlar yakın zamanda forumda yapılacak bir dizi değişiklikten biri de beğeni sisteminde olacak. Artık klasik beğeni yerine Facebook 'ta kullanılan tarzda bir beğeni düzeni geliyor ve beğeni puanı da hesaplanıyor.

like-sistem.webp

Normal kullanımda -(eksi) puan yok ancak son sıradaki emoji - (eksi) puan içersin şekilde bir puanlama düşündüm. Ne dersiniz?

Yeni Beğeni Sistemi

Arkadaşlar yakın zamanda forumda yapılacak bir dizi değişiklikten biri de beğeni sisteminde olacak. Artık klasik beğeni yerine Facebook 'ta kullanılan tarzda bir beğeni düzeni geliyor ve beğeni puanı da hesaplanıyor.

Normal kullanımda -(eksi) puan yok ancak son sıradaki emoji - (eksi) puan içersin şekilde bir puanlama düşündüm. Ne dersiniz?
Bence gayet iyi düşünmüşsün. Eğlenceli olabilir ekşi puanda. ?

Geri