MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Mys 2012 #36 Bedava dakika yada internet versiyonu tercihimdir bu ayki paketten bitane bile atmadm daha sms.p
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mys 2012 #38 YoRuMSuZ dediki: Bu servisi deaktif ettik ama Biriktir sms lerini Genişletmek için tıklayın... abi cep faturasıda ödüyormusun
YoRuMSuZ dediki: Bu servisi deaktif ettik ama Biriktir sms lerini Genişletmek için tıklayın... abi cep faturasıda ödüyormusun
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Mys 2012 #39 YoRuMSuZ dediki: Bu servisi deaktif ettik ama Biriktir sms lerini Genişletmek için tıklayın... bende yeni uygulama sanmıştım
YoRuMSuZ dediki: Bu servisi deaktif ettik ama Biriktir sms lerini Genişletmek için tıklayın... bende yeni uygulama sanmıştım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mys 2012 #40 Üniversitedeyken olsa belki lazım olurdu burası Sürekli mesajlaşırdık arkadaşlarla. Ufacık bişeyi mesaj atardık Şimdi sms paketi alıyorum fazla kullanmadan heba oluyor her ay
Üniversitedeyken olsa belki lazım olurdu burası Sürekli mesajlaşırdık arkadaşlarla. Ufacık bişeyi mesaj atardık Şimdi sms paketi alıyorum fazla kullanmadan heba oluyor her ay