arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Mys 2012 #41 ZeyNoO dediki: Üniversitedeyken olsa belki lazım olurdu burası Sürekli mesajlaşırdık arkadaşlarla. Ufacık bişeyi mesaj atardık Şimdi sms paketi alıyorum fazla kullanmadan heba oluyor her ay Genişletmek için tıklayın... hiç mesaj atmam,ararım
ZeyNoO dediki: Üniversitedeyken olsa belki lazım olurdu burası Sürekli mesajlaşırdık arkadaşlarla. Ufacık bişeyi mesaj atardık Şimdi sms paketi alıyorum fazla kullanmadan heba oluyor her ay Genişletmek için tıklayın... hiç mesaj atmam,ararım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mys 2012 #42 arz-ı hal dediki: hiç mesaj atmam,ararım Genişletmek için tıklayın... Bana kalsa bende ararımda, annem tepemde dikiliyor sonra Kimle konuşuyorsun, ne konuşuyorsun Mesaj olayı daha iyi oluyor ya bu yüzden
arz-ı hal dediki: hiç mesaj atmam,ararım Genişletmek için tıklayın... Bana kalsa bende ararımda, annem tepemde dikiliyor sonra Kimle konuşuyorsun, ne konuşuyorsun Mesaj olayı daha iyi oluyor ya bu yüzden
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Mys 2012 #43 ZeyNoO dediki: Bana kalsa bende ararımda, annem tepemde dikiliyor sonra Kimle konuşuyorsun, ne konuşuyorsun Mesaj olayı daha iyi oluyor ya bu yüzden Genişletmek için tıklayın... bende üşeniyorum vallaa
ZeyNoO dediki: Bana kalsa bende ararımda, annem tepemde dikiliyor sonra Kimle konuşuyorsun, ne konuşuyorsun Mesaj olayı daha iyi oluyor ya bu yüzden Genişletmek için tıklayın... bende üşeniyorum vallaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2012 #44 sitem dediki: abi cep faturasıda ödüyormusun Genişletmek için tıklayın... En alasından hemde ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ags 2012 #46 RüzqαrqüŁü dediki: Bu harika ama olmadı.. Genişletmek için tıklayın... Bu servis deaktif ama, artık geçerliliğini kaybetti.
RüzqαrqüŁü dediki: Bu harika ama olmadı.. Genişletmek için tıklayın... Bu servis deaktif ama, artık geçerliliğini kaybetti.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Şbt 2017 #48 buhurdan dediki: aa ne güzel hizmetler varmış eskiden Genişletmek için tıklayın... Ne diyon buralar hep yeşillikli eskiden
buhurdan dediki: aa ne güzel hizmetler varmış eskiden Genişletmek için tıklayın... Ne diyon buralar hep yeşillikli eskiden
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Şbt 2017 #49 TeBeSSüm dediki: Ne diyon buralar hep yeşillikli eskiden Genişletmek için tıklayın... sonra noldu yıkıp hep avm mi yaptınız
TeBeSSüm dediki: Ne diyon buralar hep yeşillikli eskiden Genişletmek için tıklayın... sonra noldu yıkıp hep avm mi yaptınız
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Şbt 2017 #50 buhurdan dediki: sonra noldu yıkıp hep avm mi yaptınız Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle oldu