_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Hzr 2016 #901 @ZeyNoO bana her şeyi özet geçmen gerekecek bence
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Hzr 2016 #902 @_nehir_ sende ben gibi kayıp oluyorsun ara ara. Herşey yolundadır inşallah.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Hzr 2016 #903 Çağlayağmur dediki: @_nehir_ sende ben gibi kayıp oluyorsun ara ara. Herşey yolundadır inşallah. Genişletmek için tıklayın... Sağol Çağla Her şey yolunda değil bu ara maalesef ya da ben yanlış yoldayım karışık biraz. Ama forumdan benim dışımda kimse kaybolmasın lütfen geldiğimde herkesi yerinde bulmam lazım
Çağlayağmur dediki: @_nehir_ sende ben gibi kayıp oluyorsun ara ara. Herşey yolundadır inşallah. Genişletmek için tıklayın... Sağol Çağla Her şey yolunda değil bu ara maalesef ya da ben yanlış yoldayım karışık biraz. Ama forumdan benim dışımda kimse kaybolmasın lütfen geldiğimde herkesi yerinde bulmam lazım
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 2 Tem 2016 #904 @nazenin harçlığımı hazırla az zamanın kaldı Dipnot: @Düş Seni de unuttuğumu sanma sende hazır kıta bekle
@nazenin harçlığımı hazırla az zamanın kaldı Dipnot: @Düş Seni de unuttuğumu sanma sende hazır kıta bekle
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Tem 2016 #906 Papatya dediki: @kAşİf Kayıplardasın bakıyorum. Genişletmek için tıklayın... Gönlüm burada...
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Tem 2016 #907 kAşİf dediki: Gönlüm burada... Genişletmek için tıklayın... İnsan bir merak eder arkadaşını yahu vallahi ayıp.
kAşİf dediki: Gönlüm burada... Genişletmek için tıklayın... İnsan bir merak eder arkadaşını yahu vallahi ayıp.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Tem 2016 #908 Papatya dediki: İnsan bir merak eder arkadaşını yahu vallahi ayıp. Genişletmek için tıklayın... Ediyorum canım etmezmiyim..ama çok yoğun bir dönemdeyim..ilk fırsatta görüşelim. .canımsın..
Papatya dediki: İnsan bir merak eder arkadaşını yahu vallahi ayıp. Genişletmek için tıklayın... Ediyorum canım etmezmiyim..ama çok yoğun bir dönemdeyim..ilk fırsatta görüşelim. .canımsın..
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Tem 2016 #909 kAşİf dediki: Ediyorum canım etmezmiyim..ama çok yoğun bir dönemdeyim..ilk fırsatta görüşelim. .canımsın.. Genişletmek için tıklayın... İhtiyacım olduğunda zaten kimse olmuyor. İyi ki varsın.
kAşİf dediki: Ediyorum canım etmezmiyim..ama çok yoğun bir dönemdeyim..ilk fırsatta görüşelim. .canımsın.. Genişletmek için tıklayın... İhtiyacım olduğunda zaten kimse olmuyor. İyi ki varsın.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Tem 2016 #910 Papatya dediki: İhtiyacım olduğunda zaten kimse olmuyor. İyi ki varsın. Genişletmek için tıklayın... ihtiyacın varsa buradayım. .
Papatya dediki: İhtiyacım olduğunda zaten kimse olmuyor. İyi ki varsın. Genişletmek için tıklayın... ihtiyacın varsa buradayım. .