nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Tem 2016 #911 JosTeR dediki: @nazenin harçlığımı hazırla az zamanın kaldı Dipnot: @Düş Seni de unuttuğumu sanma sende hazır kıta bekle Genişletmek için tıklayın... Tüm harclikarim sana feda olsunn boslumdas
JosTeR dediki: @nazenin harçlığımı hazırla az zamanın kaldı Dipnot: @Düş Seni de unuttuğumu sanma sende hazır kıta bekle Genişletmek için tıklayın... Tüm harclikarim sana feda olsunn boslumdas
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 5 Ags 2016 #914 @_nehir_ sana uzak ol dememe rağmen hiç dinlemiyorsun beni kedidir dimi o ? )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Eyl 2016 #915 @KıRMıZı anasayfadaki istatistiklerde her 3 zamanda birden birinci olduğunu görüyorum, tebrikler.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Eyl 2016 #916 YoRuMSuZ dediki: @KıRMıZı anasayfadaki istatistiklerde her 3 zamanda birden birinci olduğunu görüyorum, tebrikler. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim @YoRuMSuZ bi de pc m olsa neler yapıcam neler
YoRuMSuZ dediki: @KıRMıZı anasayfadaki istatistiklerde her 3 zamanda birden birinci olduğunu görüyorum, tebrikler. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim @YoRuMSuZ bi de pc m olsa neler yapıcam neler
kardelenn Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2016 #918 kAşİf dediki: sevgili @kardelenn çok zamandır yok gibisin .. Genişletmek için tıklayın... Geldim geldim
kAşİf dediki: sevgili @kardelenn çok zamandır yok gibisin .. Genişletmek için tıklayın... Geldim geldim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Eyl 2016 #919 kardelenn dediki: Geldim geldim Genişletmek için tıklayın... daha sık gelmeye bak lütfen.. gözümüz yollarda kalmasın..
kardelenn dediki: Geldim geldim Genişletmek için tıklayın... daha sık gelmeye bak lütfen.. gözümüz yollarda kalmasın..
kardelenn Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2016 #920 kAşİf dediki: daha sık gelmeye bak lütfen.. gözümüz yollarda kalmasın.. Genişletmek için tıklayın... Tamam abi bidaha olmaz abi Hayirli islerle mesguldum @kasif telaşemiz bitti cok şükür daha sık ugrarim artik yoklugumu farkettigin icinde tesekkur ederim
kAşİf dediki: daha sık gelmeye bak lütfen.. gözümüz yollarda kalmasın.. Genişletmek için tıklayın... Tamam abi bidaha olmaz abi Hayirli islerle mesguldum @kasif telaşemiz bitti cok şükür daha sık ugrarim artik yoklugumu farkettigin icinde tesekkur ederim