• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Forumdan birine isim vererek yorum yap

Herkes isim vermeden yorum yapmış. Ben de farklı bir farkındalık yapayım, isim vereyim :P
İşten güçten forumda vakit geçirmeye geçirmeye, ne yorumlar yapılmış :)
Hiçbirini tahmin edemiyorum :D
Eski ben olsam merak ederdim, yada kim hakkında olduğunu çözerdim az buçuk ama :P

Ben sizi hiç uğraştırmim açıkca yazıyorum isimleri :D

@-araz- bir ara o kayboldu, sonra ben, görüşemedik pek özledim sohbetlerimizi, neşesini :)
@_nehir_ bayadır dertleşemedik mi ne özledim :)
@dderya canım benim ya çok çabalıyor forum için. Eski beni görüyorum onda :) Yaşlandım artık :D Bu arada YoRuMSuZ un yerini sallıyacak kadar aktif kalamadım. Zaten hayat telaşesi benden geçti. Artık sen sallarsın derya cım :)
@KıRMıZı Forumdan reelde tanıdığım ilk kişiydi. İyiki tanımışım dediğim, hoş sohbet, sıcak, samimi :) Sonra daha görüşemedik :(
@~Esinti~ Aktif olamadığımdan dolayı çok fazla tanımasam da kendisini oda bu ailenin değerlilerinden :) Ama bu aralar birileri canını sıkıyor gibi geldi inş iyi olur herşey :)
@Çağlayağmur ablam sohbetlerimizi çok özledim. İkimizde hayat telaşından nefes almaya dahi vakit bulamıyoruz :(
@buhurdan kayıptı bir ara aynı neşesiyle dönmüş geri :D
@TeBeSSüm forumun benden eskisi :) Ben forumda aktif olduğum dönemlerde forumda yoktu çok :) Şimdi o burda ben yok. İyikide gelmiş foruma neşe kattığını gözlemliyorum :)
@Papatya ile Bursa'larda görüşecektik ama bir türlü fırsatımız olmadı be ya :) Hala kırılgan, naif ve hüzünlü görüyorum seni :(
@nazenin canım benim ya. Daha önce uzun sohbetlerimiz olurdu. Hep birgün görüşme temennileri ederdik birbirimize. Kim derdi ki o Ankara'ya yerleşecek ve sonra ben Ankara'da onu görücem diye :) Reelde görüştüğüm 2. forum arkadaşım. İyiki tanımışım. Sanki yıllardır tanıyormuşum izlenimi uyandıran değerli, kalbi güzel, neşeli kelebeğim :)
@YoRuMSuZ komşu komşu o :) Toprağım. Bir zamanlar sıkca başını şişirdiğim güzel insan :D Kayıplarda oluşum yüzünden, kenardan kenardan yürüyorum forumda :P fırça yemekten korkuyorum azıcık, gerçi tatlı fırçalar atacak olsa da bir mahcubiyet hissediyorum:utangac:

Vakit geç oldu, sabah da iş var sonra devam edicem bir ara buraya :P

Geri