Herkes isim vermeden yorum yapmış. Ben de farklı bir farkındalık yapayım, isim vereyim
İşten güçten forumda vakit geçirmeye geçirmeye, ne yorumlar yapılmış
Hiçbirini tahmin edemiyorum
Eski ben olsam merak ederdim, yada kim hakkında olduğunu çözerdim az buçuk ama
Ben sizi hiç uğraştırmim açıkca yazıyorum isimleri
@-araz- bir ara o kayboldu, sonra ben, görüşemedik pek özledim sohbetlerimizi, neşesini
@_nehir_ bayadır dertleşemedik mi ne özledim
@dderya canım benim ya çok çabalıyor forum için. Eski beni görüyorum onda
Yaşlandım artık
Bu arada YoRuMSuZ un yerini sallıyacak kadar aktif kalamadım. Zaten hayat telaşesi benden geçti. Artık sen sallarsın derya cım
@KıRMıZı Forumdan reelde tanıdığım ilk kişiydi. İyiki tanımışım dediğim, hoş sohbet, sıcak, samimi
Sonra daha görüşemedik
@~Esinti~ Aktif olamadığımdan dolayı çok fazla tanımasam da kendisini oda bu ailenin değerlilerinden
Ama bu aralar birileri canını sıkıyor gibi geldi inş iyi olur herşey
@Çağlayağmur ablam sohbetlerimizi çok özledim. İkimizde hayat telaşından nefes almaya dahi vakit bulamıyoruz
@buhurdan kayıptı bir ara aynı neşesiyle dönmüş geri
@TeBeSSüm forumun benden eskisi
Ben forumda aktif olduğum dönemlerde forumda yoktu çok
Şimdi o burda ben yok. İyikide gelmiş foruma neşe kattığını gözlemliyorum
@Papatya ile Bursa'larda görüşecektik ama bir türlü fırsatımız olmadı be ya
Hala kırılgan, naif ve hüzünlü görüyorum seni
@nazenin canım benim ya. Daha önce uzun sohbetlerimiz olurdu. Hep birgün görüşme temennileri ederdik birbirimize. Kim derdi ki o Ankara'ya yerleşecek ve sonra ben Ankara'da onu görücem diye
Reelde görüştüğüm 2. forum arkadaşım. İyiki tanımışım. Sanki yıllardır tanıyormuşum izlenimi uyandıran değerli, kalbi güzel, neşeli kelebeğim
@YoRuMSuZ komşu komşu o
Toprağım. Bir zamanlar sıkca başını şişirdiğim güzel insan
Kayıplarda oluşum yüzünden, kenardan kenardan yürüyorum forumda
fırça yemekten korkuyorum azıcık, gerçi tatlı fırçalar atacak olsa da bir mahcubiyet hissediyorum
Vakit geç oldu, sabah da iş var sonra devam edicem bir ara buraya