Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Ags 2011 #51 YoRuMSuZ dediki: Bu ziyafette kutlama için demi yanlış anlamadıysam Genişletmek için tıklayın... evet eh zenginliğime yakışsın değilmi ama.
YoRuMSuZ dediki: Bu ziyafette kutlama için demi yanlış anlamadıysam Genişletmek için tıklayın... evet eh zenginliğime yakışsın değilmi ama.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Ags 2011 #52 Gizemli Cadi dediki: Ben yesüle vermiştim oyumu forum esip geçince 1 dakikalığına kırmızıya gitmiş ..yoksa beraberlik yapmak gibi bir niyetim yoktu... tebrikler Çağla... Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim Gizemli cadı yeşüLL dediki: Evet gönderin yi de paylaşalım. Genişletmek için tıklayın... yok oyle beraberlikte paylaşacaktım ))) şaka hemen yarısını göndereyim.
Gizemli Cadi dediki: Ben yesüle vermiştim oyumu forum esip geçince 1 dakikalığına kırmızıya gitmiş ..yoksa beraberlik yapmak gibi bir niyetim yoktu... tebrikler Çağla... Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim Gizemli cadı yeşüLL dediki: Evet gönderin yi de paylaşalım. Genişletmek için tıklayın... yok oyle beraberlikte paylaşacaktım ))) şaka hemen yarısını göndereyim.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Ags 2011 #54 Para para para=RR Paylaşmak güzeldir.Sağol caglayagmur.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Ags 2011 #59 KıRMıZı dediki: tebrikler Çağla.. Genişletmek için tıklayın... Safir dediki: Tebrikler caglayagmur Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim
KıRMıZı dediki: tebrikler Çağla.. Genişletmek için tıklayın... Safir dediki: Tebrikler caglayagmur Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim