KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ags 2014 #93 buhurdan dediki: yanında da bal yemeliyiz tabi Genişletmek için tıklayın... Evet evet bal da yemeliyiz...atlanmaması gereken bir konu..
buhurdan dediki: yanında da bal yemeliyiz tabi Genişletmek için tıklayın... Evet evet bal da yemeliyiz...atlanmaması gereken bir konu..
buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Ags 2014 #94 KıRMıZı dediki: Evet evet bal da yemeliyiz...atlanmaması gereken bir konu.. Genişletmek için tıklayın... tabii ki mazallah ülkemiz felakete sürüklenebilir
KıRMıZı dediki: Evet evet bal da yemeliyiz...atlanmaması gereken bir konu.. Genişletmek için tıklayın... tabii ki mazallah ülkemiz felakete sürüklenebilir
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2014 #95 Belirtmeseydin sağdakinin sen olduğunu katiyen anlamazdım..
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2014 #96 KıRMıZı dediki: Belirtmeseydin sağdakinin sen olduğunu katiyen anlamazdım.. Genişletmek için tıklayın... soldaki de kedi hani yanlış olmasın
KıRMıZı dediki: Belirtmeseydin sağdakinin sen olduğunu katiyen anlamazdım.. Genişletmek için tıklayın... soldaki de kedi hani yanlış olmasın