ezgi3535 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #82 Doktora gittim, ağrı nerde dedi. + Doğu Anadoluda dedim. Oksijen tüpüyle kovaladı
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #83 "Biz nerde yatıcaz yaa?" diyen misafire "Biraz muhabbet edelim, gülmekten yerlere yatarsınız" dedim. Şu an yerde yatıyorlar....
"Biz nerde yatıcaz yaa?" diyen misafire "Biraz muhabbet edelim, gülmekten yerlere yatarsınız" dedim. Şu an yerde yatıyorlar....
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #84 + Kurbanınız Yokmu ? - Yok + Bülent Yazın 2222'ye gönderin Bülent Ablanız size kurban olsun.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #85 +Kanka ilk soru ne? -C. +Dördüncü ne? -A. +Kimden aldın kanka? -Kendim yaptım. +Silgiyi ver silgiyi.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #86 -Amirim bütün mahkumlar kaçtı ! + Ne ? nasıl olur, ben size bütün çıkışları tutun demedim mi ? - Girişten kaçmışlar.
-Amirim bütün mahkumlar kaçtı ! + Ne ? nasıl olur, ben size bütün çıkışları tutun demedim mi ? - Girişten kaçmışlar.
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 7 Ags 2014 #87 Herkes Riri konserinde bense kedicikli pijamamla çikolata yiyorum. Olumlu düşüneyim belki konsere bomba atılır. Düzenleyen yönetici: 13 Ags 2014
Herkes Riri konserinde bense kedicikli pijamamla çikolata yiyorum. Olumlu düşüneyim belki konsere bomba atılır.
K kkulcek Üye 22 Ags 2014 #89 ne zaman bitecek bu hafta? - şükürler olsun rabbime bitti bu haftada...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2014 #90 kkulcek dediki: ne zaman bitecek bu hafta? - şükürler olsun rabbime bitti bu haftada... Genişletmek için tıklayın... Şuan bu durumdayım..
kkulcek dediki: ne zaman bitecek bu hafta? - şükürler olsun rabbime bitti bu haftada... Genişletmek için tıklayın... Şuan bu durumdayım..