P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ock 2014 #2,731 Özlediğiniz tenin kokusu, başka vücutlara sindiği zaman yanar aslında canınız.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ock 2014 #2,732 İkimize de aynı gecede, aynı masallar anlatılmıştı. Gecenin sonunda ben sana aşık olmuştum, sen uyuyakalmıştın.
İkimize de aynı gecede, aynı masallar anlatılmıştı. Gecenin sonunda ben sana aşık olmuştum, sen uyuyakalmıştın.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ock 2014 #2,733 Tek istediğim; birkαç iyi gelen insαn, içi yiyecek dolu bir sırt çαntαsı, üç - beş kitαp ve hiç bilmediğimiz bir yere yolculuk.. Kαlαnlαrın cαnı Cehenneme.
Tek istediğim; birkαç iyi gelen insαn, içi yiyecek dolu bir sırt çαntαsı, üç - beş kitαp ve hiç bilmediğimiz bir yere yolculuk.. Kαlαnlαrın cαnı Cehenneme.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Ock 2014 #2,734 Gökyüzü kaybolmaz, kitapların şarjı bitmez, bisikletlerin benzini bitmez, hayvanlar kötülük düşünmez sizi terk etmezler. Özgürlük budur.
Gökyüzü kaybolmaz, kitapların şarjı bitmez, bisikletlerin benzini bitmez, hayvanlar kötülük düşünmez sizi terk etmezler. Özgürlük budur.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ock 2014 #2,735 O sadece sıradan bi gökyüzüydü. Yıldızları sen çizdin, aya büyülü ışığını sen verdin, düşleri sen yapıştırdın. Kendini unutma olur mu?
O sadece sıradan bi gökyüzüydü. Yıldızları sen çizdin, aya büyülü ışığını sen verdin, düşleri sen yapıştırdın. Kendini unutma olur mu?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ock 2014 #2,736 Önyargılar, çürümüş beyinli insanların Vazgeçilmez 'oyuncağıdır...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ock 2014 #2,738 Kaç defa rüyama girdin, Bazen iyi, bazen fena. Ama ne olursa olsun, Hepsi, içimin senden uzak kalamadığına delâlet ediyordu...
Kaç defa rüyama girdin, Bazen iyi, bazen fena. Ama ne olursa olsun, Hepsi, içimin senden uzak kalamadığına delâlet ediyordu...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ock 2014 #2,739 Cehennemin dibini uzak sananlar, Kimin ipiyle hangi kuyuya indiklerine iyi baksınlar...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Ock 2014 #2,740 Susmak!!.. Bazen hata' dır.. Bazen haya' dır.. Bazen Aşk' tır.. Ve.. Bazen ''sükutta'' saklıdır, En derin kırgınlıklar...
Susmak!!.. Bazen hata' dır.. Bazen haya' dır.. Bazen Aşk' tır.. Ve.. Bazen ''sükutta'' saklıdır, En derin kırgınlıklar...