Kin tutmaz Uzman 12 Mys 2015 #2,836 İnsanların kanatları yok İnsanların kanatları yüreklerinde... Nazım Hikmet
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Mys 2015 #2,837 Bir insana zorla sevdiremezsin kendini. Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa,tek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin"
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini. Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa,tek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin"
Kin tutmaz Uzman 18 Mys 2015 #2,838 Sonra biri çıkar ve seni mutlak bir isabetle anlayabileceğini, anlatabileceğini düşündürür. Ama olmaz hiç.. Hayat denen şeyin her yeni insanla yeniden sıfırdan başlaması ne büyük bir saçmalık aslında.
Sonra biri çıkar ve seni mutlak bir isabetle anlayabileceğini, anlatabileceğini düşündürür. Ama olmaz hiç.. Hayat denen şeyin her yeni insanla yeniden sıfırdan başlaması ne büyük bir saçmalık aslında.
Kin tutmaz Uzman 23 Mys 2015 #2,839 Ben senin en çok sesini sevdim. Buğulu,çoğu zaman taze bir ekmek gibi... Ümit Yaşar Oğuzcan
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 26 Mys 2015 #2,840 Bizler, kötü zamanlarımızda yanımızda olanları asla unutmayız.