Kin tutmaz Uzman 9 Hzr 2015 #2,851 Her şey olacağına varıyor ve kul kaderini yaşıyor … Kimi kendinden biliyor, kimi Râbbinden … Tek fark bu ! . ALINTI
Her şey olacağına varıyor ve kul kaderini yaşıyor … Kimi kendinden biliyor, kimi Râbbinden … Tek fark bu ! . ALINTI
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Hzr 2015 #2,852 Ne kalacak bizden, Bir mektup, bir kart, birkaç satır ve benim şu kırık dökük şiirim...
Kin tutmaz Uzman 20 Hzr 2015 #2,854 Kalbimin sıcaklığını nasıl hissedebilirdi ki? Başka gönüllerin gölgesinde üşürken...
Kin tutmaz Uzman 28 Hzr 2015 #2,855 Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir...
Kin tutmaz Uzman 1 Tem 2015 #2,856 Sadece gülümsemeni al gel yanıma. Bende bütün acılardan ziyadesi ile var. Merak etme dün senindim, bugün de seninim, öbür gün borcum olsun. Söz yaşarsam yine seninim.!
Sadece gülümsemeni al gel yanıma. Bende bütün acılardan ziyadesi ile var. Merak etme dün senindim, bugün de seninim, öbür gün borcum olsun. Söz yaşarsam yine seninim.!
Kin tutmaz Uzman 3 Tem 2015 #2,857 Bu yaşamın gizemlerinden biridir: , Sen onu nasıl görüyorsan yaşam öyledir." Osho
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 5 Tem 2015 #2,858 Şimdi şuracığa düşmekten korkuyorum. İçimde biriken hislerin birdenbire patlayarak, beni zerreler halinde dağıtacağından korkuyorum...
Şimdi şuracığa düşmekten korkuyorum. İçimde biriken hislerin birdenbire patlayarak, beni zerreler halinde dağıtacağından korkuyorum...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 5 Tem 2015 #2,859 Yaşadığın Sürece; O Yürek Var Olacak, Seninle olacak,. Sen Yeter ki Koru Yüreğini Yüreğinde Taşıdığın Sevda Duygusunu...
Yaşadığın Sürece; O Yürek Var Olacak, Seninle olacak,. Sen Yeter ki Koru Yüreğini Yüreğinde Taşıdığın Sevda Duygusunu...
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Tem 2015 #2,860 Yaşamak, mutlulukla aldığımız nefeslerin sayısıdır. Yaşamak, bu nefesleri mutluluğu hissettirenlerle güzeldir...Yaşam o zaman hep bahardır
Yaşamak, mutlulukla aldığımız nefeslerin sayısıdır. Yaşamak, bu nefesleri mutluluğu hissettirenlerle güzeldir...Yaşam o zaman hep bahardır