S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,881 Bazen gitmek gerek! Nedeni niçini niyesi olmayan bir gidiş... Dönmek mi ? Nasip !
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,882 Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda.. Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra. (Turgut Uyar)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,883 "Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa onlara seni anlatacağım."
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,884 İnsanları kader birleştirir kendi mallıkları ayırır.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,885 Aşk sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına... Can Yücel
Aşk sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına... Can Yücel
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,886 Yüzlerce rekat gördü dizlerim. Yüzlerce kez kapanıp secdeye seni diledim. Sev nolur... Kimseyi sevmediğin gibi kimsenin beni sevmediği gibi... Emre GÖKCE
Yüzlerce rekat gördü dizlerim. Yüzlerce kez kapanıp secdeye seni diledim. Sev nolur... Kimseyi sevmediğin gibi kimsenin beni sevmediği gibi... Emre GÖKCE
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,887 İster inan İster inanma! Gider en çok ta başkasının kaderini çizersin! S.Balun
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,888 "Aşk kimin kollarında öleceğine karar vermektir" demiş şâir.. Kollarını aç bana gerisini ben hallederim..
"Aşk kimin kollarında öleceğine karar vermektir" demiş şâir.. Kollarını aç bana gerisini ben hallederim..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,889 Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz.. Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir.. Sen insansın.. Hatırladın mı? Tarık Tufan
Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz.. Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir.. Sen insansın.. Hatırladın mı? Tarık Tufan
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,890 ''Huzur aradım kıbleyi gösterdiler..'' Tekin Kale