S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,891 Azrail A.S. son noktayı koyana dek hayata virgül atmaya devam ve her şeye rağmen SEVMEYE...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,892 Oysa benim dünyamda ölümsüzlük Seni sevmek demekti. Bilemedin! (Eylül Gökdemir)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,893 "Çaresizliği bilir misin?" diye sordu Bir şeyi bilmekten ilk kez nefret ettim..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,894 Kavgadan uzak kalmışsan sevdadan da uzaksın demektir. (Ahmet Telli)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2013 #2,895 ' Ne Sahibim Bu Yerde Nede Kiracı Sadece Bir Ömürlük Misafirim Ben YÜREĞİM KIYMET BİLENE EMANET gerisi RABBİM'e TESLİMİYET
' Ne Sahibim Bu Yerde Nede Kiracı Sadece Bir Ömürlük Misafirim Ben YÜREĞİM KIYMET BİLENE EMANET gerisi RABBİM'e TESLİMİYET
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mys 2013 #2,897 '' Her gece karanlı/ğa gömülüp : Kağıt kalemle Avundum ama Asla - karalamadım .' Çünkü her ! cümle'de sen vardın..!
'' Her gece karanlı/ğa gömülüp : Kağıt kalemle Avundum ama Asla - karalamadım .' Çünkü her ! cümle'de sen vardın..!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mys 2013 #2,898 Hafif Acılar Konuşabilir Ancak Derin Acılar Dilsizdir
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mys 2013 #2,899 Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki Sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mys 2013 #2,900 Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda . Nazım HİKMET
Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda . Nazım HİKMET