YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
BeReNN Alyam? Özel üye 15 Ock 2019 #134 nazenin dediki: Birce Akalay Genişletmek için tıklayın... Sanki bu gibi geldi bana da Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ock 2019 #135 Yaaaa kadınmı erkekmi onu de bari canom. Uyuyamam bilemezsek Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2019 #136 Sıradaki remi eklemekten başka çare yok sanırım bu resimde biri tanıyacak. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2019 #139 Düş dediki: Tuba büyüküstün Genişletmek için tıklayın... pardon ya ben bu yanıtı kaçırmışım Tuba Büyüksütün doğru cevap. Diğer resimler şunlar: Upvote 0 Downvote
Düş dediki: Tuba büyüküstün Genişletmek için tıklayın... pardon ya ben bu yanıtı kaçırmışım Tuba Büyüksütün doğru cevap. Diğer resimler şunlar: