YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2019 #142 Bu işi çözdün @YoRuMSuZ bak bu sefer bilemediler Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Nsn 2021 #145 @YoRuMSuZ bencede devam etmelisin buna çok keyifliydi bu da ? Upvote 1 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Nsn 2021 #146 GüLüCüKツ dediki: @YoRuMSuZ bencede devam etmelisin buna çok keyifliydi bu da ? Genişletmek için tıklayın... Tamam tamam buna devam edelim bakmıştım ama bulamamıştım konuyu Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: @YoRuMSuZ bencede devam etmelisin buna çok keyifliydi bu da ? Genişletmek için tıklayın... Tamam tamam buna devam edelim bakmıştım ama bulamamıştım konuyu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Nsn 2021 #147 Yeni bir resimle devam ediyorum. Bu kez pixellere ayrılmış bir resim değil blur efekti ile oluşturulmuş bir resimle devam ediyoruz. Kim bu çok ünlü? Upvote 0 Downvote
Yeni bir resimle devam ediyorum. Bu kez pixellere ayrılmış bir resim değil blur efekti ile oluşturulmuş bir resimle devam ediyoruz. Kim bu çok ünlü?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Nsn 2021 #148 Aras Bulut İyinemli Upvote 0 Downvote
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 12 Nsn 2021 #150 Burak Özçivit? Upvote 0 Downvote