YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Ock 2019 #51 Bende memoliye benzetim ismi aklıma gelmedi ama Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #52 Hiçbiriniz bilemediniz arkadaşlar, hemen 2. resmi ekliyorum bilin bakalım hangi ünlü televizyoncumuz? Upvote 0 Downvote
Hiçbiriniz bilemediniz arkadaşlar, hemen 2. resmi ekliyorum bilin bakalım hangi ünlü televizyoncumuz?
BeReNN Alyam? Özel üye 14 Ock 2019 #53 Bu resim de bilen olursa helal çözemedim ben Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #54 Aslında çok belli gözlerini kısarak bak @BeReNN (1) Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #57 Tanınan resmi görünce "ahhh tabi yaaa" diyeceksin. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #58 Escarfe dediki: Murat Yıldırım Genişletmek için tıklayın... Maalesef o da değil. (2) Upvote 0 Downvote