YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
r0se Forum Onuru Özel üye 14 Ock 2019 #62 Salllıyorum İrfan Değirmenci. Ne bu haber sunucusumu ne bişeyler söyle ipucu ver milyonlarca televizyoncu var Upvote 0 Downvote
Salllıyorum İrfan Değirmenci. Ne bu haber sunucusumu ne bişeyler söyle ipucu ver milyonlarca televizyoncu var
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #63 İpucu bir sonraki resimle gelecek, yani resmin kendisi ipucu oluyor bu yarışmada. (3) Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 14 Ock 2019 #64 Banane yetmez resim sözle de ipucu istiyorum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #65 Bıyıklı bir adam bu. Tahminde bulunsan şun an 5 tahmini tamamlayıp diğer resmi eklemiştim bile Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ock 2019 #67 Biraz kepçe mi sanki ve üç isimli mi Aras bulut iynemli Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #68 bivatandaş dediki: buldum cem yılmaz Genişletmek için tıklayın... Sana inanmakta güçlük çekiyorum bivatandaş Aşamalar şu şekildeydi Upvote 0 Downvote
bivatandaş dediki: buldum cem yılmaz Genişletmek için tıklayın... Sana inanmakta güçlük çekiyorum bivatandaş Aşamalar şu şekildeydi
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Ock 2019 #70 YoRuMSuZ dediki: Sana inanmakta güçlük çekiyorum bivatandaş Aşamalar şu şekildeydi Genişletmek için tıklayın... doğru cevabı @nazenin in yanlış cevaplarını eleyerek buldum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Sana inanmakta güçlük çekiyorum bivatandaş Aşamalar şu şekildeydi Genişletmek için tıklayın... doğru cevabı @nazenin in yanlış cevaplarını eleyerek buldum