YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ock 2019 #81 Saç biraz kabarık sanki kıvırcık mi acaba Müslüm Gürsesy mı Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #82 Hayır değil, zorluk derecesi daha az olan resmi yüklüyorum bilin bakalım kim bu sanatçımız? Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #86 Çağlayağmur dediki: Izzet Altınmeşe ? Genişletmek için tıklayın... Tebrikler, daha da zorlaştırmam lazım demek ki resimleri daha 8 aşama vardı Son 5 i hazırlamaya gerek yok zorluk derecesi üst seviyede 4 resim yetecek demekki. Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Izzet Altınmeşe ? Genişletmek için tıklayın... Tebrikler, daha da zorlaştırmam lazım demek ki resimleri daha 8 aşama vardı Son 5 i hazırlamaya gerek yok zorluk derecesi üst seviyede 4 resim yetecek demekki.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2019 #88 Yeni bir ekran yüzü ile kimdir bu oyununa devam ediyoruz. Eğer bu da çok erken bilinirse çok farklı bir teknikle resimleri değiştirmeyi düşünüyorum. Ve ilk resmimiz. Kimdir bu? Upvote 0 Downvote
Yeni bir ekran yüzü ile kimdir bu oyununa devam ediyoruz. Eğer bu da çok erken bilinirse çok farklı bir teknikle resimleri değiştirmeyi düşünüyorum. Ve ilk resmimiz. Kimdir bu?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Ock 2019 #89 Tam ben ekleyecwktim ama benimki baya belliymis seninkini görünce Murat boz sallıyorum Upvote 0 Downvote