_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Nsn 2014 #1,081 Yanarım yanarım, gün geçer yanarım Ah gecelerin hesabını kimlere sorarım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Nsn 2014 #1,082 Yazmıyorum sen anla Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Yazmıyorum sen anla Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Nsn 2014 #1,083 anlayamazsınız!! Çok severim bu şarkıyı ) Aman ormancı, canım ormancı Köyümüze bıraktın yoktan bir acı..
anlayamazsınız!! Çok severim bu şarkıyı ) Aman ormancı, canım ormancı Köyümüze bıraktın yoktan bir acı..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Nsn 2014 #1,084 _nehir_ dediki: anlayamazsınız!! Çok severim bu şarkıyı ) Aman ormancı, canım ormancı Köyümüze bıraktın yoktan bir acı.. Genişletmek için tıklayın... haha buna nasıl bir dönüştür Şu Bağlama Bak Ne Söyler Zeybekler Saf Tutmuş Dinler Şu İzmir'in İçinde
_nehir_ dediki: anlayamazsınız!! Çok severim bu şarkıyı ) Aman ormancı, canım ormancı Köyümüze bıraktın yoktan bir acı.. Genişletmek için tıklayın... haha buna nasıl bir dönüştür Şu Bağlama Bak Ne Söyler Zeybekler Saf Tutmuş Dinler Şu İzmir'in İçinde
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Nsn 2014 #1,085 RUZG4R dediki: haha buna nasıl bir dönüştür Şu Bağlama Bak Ne Söyler Zeybekler Saf Tutmuş Dinler Şu İzmir'in İçinde Genişletmek için tıklayın... Güzel bağlarım İzmir yanıyor
RUZG4R dediki: haha buna nasıl bir dönüştür Şu Bağlama Bak Ne Söyler Zeybekler Saf Tutmuş Dinler Şu İzmir'in İçinde Genişletmek için tıklayın... Güzel bağlarım İzmir yanıyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Nsn 2014 #1,086 Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Nsn 2014 #1,088 Öyle bir yar sevdim ki evim artık gül kokar