_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Nsn 2014 #1,113 Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Nsn 2014 #1,114 Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek
Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Nsn 2014 #1,116 Yediğin, içtiğin, gördüğün senin olsun Anlatma sebil sevildiğini Gittiğin günden beri Ne günlerim oldu
Yediğin, içtiğin, gördüğün senin olsun Anlatma sebil sevildiğini Gittiğin günden beri Ne günlerim oldu
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Nsn 2014 #1,117 Yoklugun yakin varligin uzak Gittiğinden beri geceler kor tuzak Goz gore gore gonderdim ellere Vazgecmedin sendee döndün bu kalpsize
Yoklugun yakin varligin uzak Gittiğinden beri geceler kor tuzak Goz gore gore gonderdim ellere Vazgecmedin sendee döndün bu kalpsize
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Nsn 2014 #1,118 Neler gördüm neler neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Nsn 2014 #1,120 ZeyNoO dediki: Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir allah Genişletmek için tıklayın... tutun kollarımdan düşerim şimdiii haha
ZeyNoO dediki: Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir allah Genişletmek için tıklayın... tutun kollarımdan düşerim şimdiii haha