L LâL ღ GALATASARAY ღ 4 Ags 2014 #1,281 Benim Bu Derdim . Ne Yagan Yagmurda Ne Yalanci Sonbaharda Ne Bombos Sokaklarda . Kirilmis Her Yanim . .
Benim Bu Derdim . Ne Yagan Yagmurda Ne Yalanci Sonbaharda Ne Bombos Sokaklarda . Kirilmis Her Yanim . .
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 4 Ags 2014 #1,282 Ben ne yanginlar gordum Hicbiri oldurmedi sen atesten korkarsin kac kurtar kendini
L LâL ღ GALATASARAY ღ 4 Ags 2014 #1,285 Gözlerinden Okunuyor , Beni Seviyorsun Sözlerin Seni Ele Veriyor , Sen De İstiyorsun Eninde Sonunda Benim Olacaksın , Hadi Naz Yapma Sevgiyi, Aşkı Bende Bulacaksın , Yabana Atma
Gözlerinden Okunuyor , Beni Seviyorsun Sözlerin Seni Ele Veriyor , Sen De İstiyorsun Eninde Sonunda Benim Olacaksın , Hadi Naz Yapma Sevgiyi, Aşkı Bende Bulacaksın , Yabana Atma
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 4 Ags 2014 #1,288 Bu evde senle salonda holde ne yerdeyim ne gokte. Seni benjmle tanistiranlar Hepsi girsin cennete
L LâL ღ GALATASARAY ღ 4 Ags 2014 #1,289 Sevgilim Kıskanırlar, Yalanlar Anlatırlar Bizi Ayıramazlar Aşkın Dizinden
buhurdan Özel Üye Özel üye 6 Ags 2014 #1,290 sevgilim sevgilim nasılsın burnun kapıya kısılsın çok güzel araban var amma yolda tekerleği patlasın.
sevgilim sevgilim nasılsın burnun kapıya kısılsın çok güzel araban var amma yolda tekerleği patlasın.