_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mrt 2016 #1,581 Benimle evlenir misin Çok düşündüm, son kararım Kendimden eminim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2016 #1,582 Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mrt 2016 #1,583 Nedir bu çektiğim senden Aşkım sana yetmiyorsa Bırak beni gideyim İkimizi kurtar bu dertten
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2016 #1,584 Yeminler etsen bir kez daha Sen yoluna ben yoluma Ne ben ararım ne sen ara Sen yoluna ben yoluma
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mrt 2016 #1,585 Sen arada sırada uğra bana Hovardayım diye kıyma bana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2016 #1,586 Olur o zaman olur o zaman Kalbin yolunu bulur o zaman Olur o zaman olur o zaman Aklın doğruyu bulur o zaman
Olur o zaman olur o zaman Kalbin yolunu bulur o zaman Olur o zaman olur o zaman Aklın doğruyu bulur o zaman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2016 #1,588 Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah kapına dayanırım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Nsn 2016 #1,590 Tek bir haber çıkmasa uzaklardan Saçma da olsa bekleyişin Yalnız sen olsan bile bekleyen beni Bekle beni
Tek bir haber çıkmasa uzaklardan Saçma da olsa bekleyişin Yalnız sen olsan bile bekleyen beni Bekle beni