nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Tem 2016 #1,612 Bu ne dünya kardeşim gülen gülene Bu ne dünya kardeşim böyle Ben de bunlar gibi gülsem mi öyle Yüreğim kan ağlasa bile
Bu ne dünya kardeşim gülen gülene Bu ne dünya kardeşim böyle Ben de bunlar gibi gülsem mi öyle Yüreğim kan ağlasa bile
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Tem 2016 #1,613 Hiçbir şeyi dert etme sen Üzme sakın kendini sen Ne olur böyle gülsen Gülmek sana yakışıyor.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Tem 2016 #1,614 Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi,çok eskidendi
Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi,çok eskidendi
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2016 #1,615 Boş o işleeer yaş o işleerr Seni kurtarmaz mutlu etmez eskiler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ags 2016 #1,617 Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler... ))
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 5 Ags 2016 #1,618 Ah be gönül ceyrek bile olamayan gönül