_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Mrt 2017 #1,641 Gülmemiz gerek Ne yapalım demekle olmuyor dostum Artık çaresini bulmamız gerek
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2017 #1,643 Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Eyl 2017 #1,644 Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece. (Son ayda 6000 km yol yapıca bu şarkı aklıma geldi)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2017 #1,646 her akşam votka rakı ve şarap içtikçe delirir insan olur harap kurtar beni bundan ne olursun yarap bitsin korkunç serap...
her akşam votka rakı ve şarap içtikçe delirir insan olur harap kurtar beni bundan ne olursun yarap bitsin korkunç serap...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 9 Ksm 2017 #1,647 Ben her gece sarhosum derdimden böyle Aşk yolunda berdusum kaderim böyle Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden ictigimi ben de bilemiyorum.
Ben her gece sarhosum derdimden böyle Aşk yolunda berdusum kaderim böyle Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden ictigimi ben de bilemiyorum.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ksm 2017 #1,648 Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş, sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş, sen tutamamışsan Haydi gel haydi gel içelim
Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş, sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş, sen tutamamışsan Haydi gel haydi gel içelim
buhurdan Özel Üye Özel üye 9 Ksm 2017 #1,649 O istedi votka ben bir bardak su Bardağa baktım içi buz dolu Ne yapıyorsun dedim barmen aklın başında mı
O istedi votka ben bir bardak su Bardağa baktım içi buz dolu Ne yapıyorsun dedim barmen aklın başında mı
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 14 Ksm 2017 #1,650 Evinizin önünden dere akar denize otursaydık sevdiceklerimde sizin ile diz dize