cemree =)=) V.I.P 15 Ags 2013 #253 Her gecenin sabahı Her kışın bir baharı Her şeyin bir zamanı Benim dermanım yok
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ags 2013 #254 Gezdin tozdun aman aman aman Sazdın sözdün aman aman aman Giderek üzdün bizi zaman
cemree =)=) V.I.P 15 Ags 2013 #255 sen bilirsin aslında aklımdan geçenleri zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ags 2013 #256 Seni beklemek Hergün ölmek demek Seni beklemek Hayata küsmek demek Olsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ags 2013 #257 beklemek bizim yaşamımız vapur beklemek gün beklemek insan beklemek çiçeklerin açmasını gecelerin geçmesini sayfaların dolmasını beklemek beklemek ayrılığa dönüşmesin yönetmesin bizi beklemek..
beklemek bizim yaşamımız vapur beklemek gün beklemek insan beklemek çiçeklerin açmasını gecelerin geçmesini sayfaların dolmasını beklemek beklemek ayrılığa dönüşmesin yönetmesin bizi beklemek..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ags 2013 #259 Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ags 2013 #260 Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi